Kassgöte!

   Update: 2010-03-31 @12:55:43    

Ingen blogg på sex dagar...Traumatiska upplevelser och sen dog jag lite. Där har ni anledningen! Tentan i form av en traumatisk upplevelse! Där hade vi nervositet på hög nivå! Och sen efteråt..dog jag lite. Allt rann av mig som vatten på en gås och jag kollapsade i soffan när jag kom hem och har varit apatisk sen dess. Well well, nu är det över i alla fall. Nu är det bara och vänta och se om det blir omtenta. Let's hope not!

Igår hade jag en ypperlig dag. Fick fint besök på eftermiddagen av min kära 3männing Linda och hennes fina flickor. Fika och bus och glada skratt. Kan det bli bättre? Mot kvällningen (är det ett väl använt ord eller är det fult grängesslang?) så drog jag och syster 1 hem till tvillingarna Larsson där vi klinkade gitarr och sjöng.

Sitter nu och väntar på den ena tvillingen Larsson. Vi ska bege oss mot staden för att utföra diverse ärenden. Jag ska bland annat hämta ut paket och söka semester, Camilla ska handla och känner jag henne rätt så ska vi med andra ord besöka varenda livsmedelsbutik som finns i Ludvika. Camilla handlar nämligen som pensionisterna och skriver handlingslista efter reklambladen...alla reklamblad! Inget att kritisera dock! C handlar smart! :)


 

Flickorna finnemang ♥ Celine och Collan (bilderna egenhändigt stulna från Johanna)


Nattblögg

   Update: 2010-03-25 @01:21:26    
Mmm i vanlig ordning! Allt av värde sker nattetid, det får nog bli mitt nya motto! Insomnia kan vi även kalla det, eller ren stupidity! Ja, kalla det vad man vill men jag kan helt enkelt inte sova. Eller jo det kan jag visst, det är mer själva somnandet som går sådär bra. Ett litet problem som egentligen inte skapar mig så stora bekymmer mer än att jag får sjuk ångest när det närmar sig läggdags. Låter lite knepish men då är det. Jag går oftast upp relativt tidigt, klarar mig tydligen bra på ca fem timmars sömn för jag är inte ett dugg trött på dagarna. Inte sovtrött iaf. Ångesten över att gå och lägga mig får jag pga vetskapen att jag kommer att ligga och glo i taket i ett par timmar innan jag tuppar av. Detta sker med största sannolikhet nio gånger av tio och den tionde gången inkluderar då oftast ett(ish) glas vin.

Jag kanske borde överväga att slå igen datorn nu då? Klockan har ju passerat 01 redan. I morgon väntar ärenden i staden samt tentaplugg! Det tar aldrig slut! Jag har dock insett nu att problemlösning är mitt problemområde! Dubbla problem där! Kan bli problematiskt!

Jag är ingen livsnjutare

   Update: 2010-03-24 @11:48:10    
Inte just nu i alla fall! Just nu vill jag kräkas på livet, sleva in det igen, tugga och sen kräkas lite till! Jag har sagt det förut men det är värt att nämnas igen! Snö och matematik är ingen bra kombination! Någon lovade mig regn! Jag vill ha regn! Vart är regnet?

I morde hade vi en liten "svarapåfrågorsession" men en av högskolans lärare. Nu så här i efterhand kan jag väl säga att jag inte var särskilt fit for fight och jag var med andra ord totalt okoncentrerad under hela seminariet. Men men, det är väl bara att fortsätta. Tänkte ägna fortsättningen med att friska upp minnet lite extra genom att snabbspola mig igenom några föreläsningar. Stressen och rädslan för att misslyckas hänger dock med mig i allt jag gör och den tar fan kol på mig!

Snälla Maria har fixat med mig på tappa.se så nu ska jag börja gå med en stegräknare på höften igen. Där kommer rädslan över att misslyckas komma in handy iaf. Fysisk press ja tack, psykisk not so much! Nej, nu är det väl dags för några timmars lyssnande till monotona röster som förklarar matematiska begrepp! Om ni känner er sugna så är det bara att höra av sig! Jag delar så gärna med mig!


 


Dear Mother Nature

   Update: 2010-03-23 @13:50:17    
...du är en förbannad kärring! Vad har jag gjort för att förtjäna det här?! Jag önskar varannan dag regn och varannan dag solsken fram till i sommar tack! Nu vill jag att det här eländet ska försvinna! Jag orkar inget mer!

Jag kommer få uppleva en glimt av solen idag i alla fall. En liten varm sol dessutom. En febrig Ebba. Vi ska mysa lite medan mamman och pappan är i väg på ärenden. Då blir man ju glad iaf. Lite Ebba mellan snö och studier gör susen skulle jag tro! Har faktiskt lite brådis inser jag nu när jag kollar på klockan. Jag får återkomma!Påskkärring?

   Update: 2010-03-22 @17:21:32    
Nej det är jag! Johanna har ett program på sin telefon som
förvränger bilder och påstår att det är så man kommer att se ut när man blir gammal. Jag levde mig in i det hela, drog på mig johannas sjal på huvudet och gjorde mig tandlös. Syrran tog kort och efter att programmet gjort sitt så var mitt åldrande ett faktum! Nu är det bara att hoppas att det inte är på riktigt, för om det skulle vara det kommer jag nog att skrämma ihjäl folk när jag blir en old lady!

 


Måndag

   Update: 2010-03-22 @13:21:27    

Sitter vid datorn och pluggar! Eller ja, det är ju meningen att jag ska göra det men jag tycks finna en hel del annat att göra konstigt nog. På fredag är det alltså dags för den fasansfulla salstentan! Men jag ska altt klara den! Och sen...ja då är jag äntligen färdig med den här kursen som verkligen förstärkt känslan av att man lever och även hur det känns att vilja dö lite!

Idag tänker jag inte tala om vädret mer än att det driver mig till vansinne. Att vara vansinnig är inte allt för bra när man studerar må ni tro. Jag tror minsann att jag måste yoga hjärncellerna på plats sen! Ni förstår, när man är en människa av den sorten som helt och hållet drivs av solenergi så känner man sig ganska matt efter en lång och mörk vinter. Obviously!Some deadtalk (lite dösnack)

   Update: 2010-03-21 @23:13:55    
Idag har jag varit totalt orkeslös! Man kan ju undra varför?! Eller, jag undrar inte...jag vet! Snö. Snö så långt ögat kan nå och mitt hopp om välmående försvann med det ruttna gräset som hade börjar kika fram. Eftersom jag anser mig vara en av de mest otursförföljda flickstackarna i världen så har jag spenderat dagen med att stundvis fundera över vad jag kan ha gjort för att ha jinxed it. Våren alltså. Jag har faktiskt kommit på några alternativ; jag skrev i går att jag längtade efter sommaren - jinx, jag tänkte innan jag somnade igår att jag, idag, skulle ta en skön promenad i solen - jinx, jag har pratat om det vackra vädret, och om hur nöjd jag är över det, största delen av min vakna tid de senaste dagarna - jinx jinx JINX! Äh, jag kan fortsätta i evigheter vilket skulle göra det här inlägget ännu mer ointressant än vad det redan är så med risk för detta ger jag mig. 

Har precis kollat på Johan Falk för första gången i mitt liv. Var inte med riktigt från början men nog fasen var det sevärt allt. Jag kan dock inte låta bli att fundera på om svensk filmindustri till största delen fokuserar på att spotta ur sig kriminalfilmer av olika slag?! Fast det kanske är lika bra förresten...de flesta andra svenska filmer av olika genrer känns ju av någon anledning förtvivlat dåliga med en massa skådelspelare som borde fundera på att byta yrkesbana! Men jesus vad tröttsamt det var att använda huvud och händer på samma gång! God Natt

When I have inget to do...

   Update: 2010-03-21 @00:34:01    

...I will rhyme for you!

I am kicked out of my house för Amanda and Julia ville stay there
Plutt have helped me alot så jag måste ju vara fair
Har spenderat kvällen hos C with some pizza and Beck
och nu ska jag for you the movie wreck!
Gunvald blir skjuten och trillar ner i ån
men vad som wierdest är att han har en tioårig son(!!)
So, now har jag för er en film förstört
men Gunsan överlevde så ni behöver inte vara hurt!
Inte så myche blögg for a couple off days
har haft fullt upp in many ways
skola, jobb and massor av annat
längtan efter sommar nått så förbannat
No, nu shall I sluta rimma so well
Jag är bara boooored and have nothing to tell

Good night sleep tight if you dream of a kaka så borde du take a bite!


God morgon

   Update: 2010-03-17 @08:14:20    

Fan vad härligt det är att vakna när solen skiner! Nu är sommaren på väg, min årstid då jag känner att jag kan leva till det yttersta och vara mig själv! Underbart!

Sitter på Kyrkbacken och skriver. Jag har nämligen tid hos herr hunddoktor idag men eftersom jag har seminarium klockan nio så får syrran och pappa assistera. Pappa ska ha med sig Zorro också som ska vaccineras. Jojje ska genomgå både det ena och det andra. Ny hormoninjektion, troligtvis nedsövnings och utdragning av en envis valptand och möjligtvis en vaccination om det kan ges någon nu? Jag är osäker men har skrivit en lapp så papsen får fråga den mer vetande helt enkelt...

Dagens seminarium är lite speciellt känner jag. Det är nämligen det sista seminariet för den här kursen!!! yay! Inga fler matematikredovisningar! Det innebär också att jag ska stänga in mig och plugga konstant i två veckor nu så jag klarar den där tentan och kan lämna denna traumatiska period bakom mig. Nej, nu tror jag minsann att jag måste väcka syrran...IGEN!

  


Jag heter Alicia

   Update: 2010-03-16 @18:18:21    

Klurig rubrik va? ^^ haha. Sitter hemma vid mamma och pappa för en gångs skull...dags att klippa navelsträngen? Nejdå ;) så farligt är det faktiskt inte. Jag ska hem till Linda ikväll och Jojje ska vara här. Vi ska käka lite tacos jag, storasyster, Camilla och Linda. Vi har planerat att ha denna kväll i flera veckor nu men det har hela tiden varit nått som gjort att någon av oss har fått förhider men den här gången verkar det faktiskt gå vägen.

Jag har äntligen(!) gjort i ordning Alicias prälle nu så den tänkte jag ta med mig. Jag har nån sorts dille på presenter vilket tyvärr även innebär att jag tar lite extra god tid på mig men fem månader är nog faktiskt rekord! Det lilla hjärtat ska få en body med tryck på och ett par byxor i samma färg...och vilken färg sen! I just love it! Bilden gör inte färgen rättvis dock!Måndag

   Update: 2010-03-15 @13:33:07    
God Måndag...eller nått. Sitter och snörvlar i soffan. Känner mig visserligen lite bättre idag men det är väl för satans drygt när näsa rinner! Jag har tusentals saker att göra men känner inte för att göra ett endaste dugg! om det ska bli nått påskpynt i år så krävs det att jag skottar mig fram till friggeboden och gräver mig fram bland grejjerna där inne. Inte hade väl jag en tanke på påsken när jag makade in alla saker där inte. Dem ligger med andra ord säkerligen längst in och längst underst!

Idag ska jag nog inte göra mer än nödvändigt...fast med ärmare eftertanke så ska jag inte göra det heller! Nått nödvändigt alltså. Solen skiner och är varm så jag kanske ska släpa fram en stol och sitta och njuta en stund? Ja, vi får se...nu måste jag iaf gå och snyta mig! Gud så intressant va?!


Lite självömkan...

   Update: 2010-03-14 @18:13:56    

Livet är verkligen inte på min sida just nu! Snörvel och snor...jag är sjuk! Jag blir ju aldrig sjuk?! Är det någon som inte blir sjuk så är det fan jag! Men nu så...det gör ont i benen och då menar jag inte dem jag går på utan hela alltihopa, skelettet liksom. Jag har inte tid med sånt här! Jag ska träna och plugga för en tenta och göra allt möjligt som kräver fria luftvägar och ett fungerande innanmäte! Äh, det är till och med ansträngande att skriva! Jag går och lägger mig igen!


Mobilblogg

   Update: 2010-03-13 @17:42:52    
Sitter hemma vid C och myser med grabbarna. Mamma C är på jobbet och vi har precis kommit in efter lite fotbollsspelande. Nu myser vi och käkar lite lördagsgodis och kollar på det fulaste barnprogrammet jag varit med om! Men grabbarna verkar gilla det så det är väl allt som räknas haha...blir inte så mycket bloggeri på helgerna av nån anledning? Jag får bättra mig :) ha en hyvens lördag!

Litteraturexamination...

   Update: 2010-03-12 @12:04:53    
Ett svårt ord att säga! Jag kan säga litteratur. Jag kan säga examination. Men jag kan fan inte säga litteraturexamination. Afasi? Ja, kanske. Hur som helst. Ovanstående är iaf vad jag och många av mina kurskamrater i Sveriges långa land sysslar med idag. Ett härligt sätt att spendera en solig fredag på må ni tro! Vi ska, i stort sett, välja ett matematiskt begrepp att koncentera oss på och skriva 5-7 sidor om detta. De lade ut uppgiften i morse och den ska vara inlämnad 16:30 (om jag inte minns fel). Usch! Jag jobbar ju bäst kvälls- och nattetid! Jaha. Jag får väl helt enkelt sitta här med blå himmel i den ena perifirin och en hög med böcker i den andra. Men jag ska allt lägga på ett kol så jag är klar snart!

Ikväll ska jag agera chaufför! Inte ofta det händer men nu ska jag det iaf. Pappa och hans gamla vänner (kan tolkas på två vis) hm...sina femtioåriga vänner från skolan! Han ska helt enkelt på klassträff! Jag vill också gå på klassträff! När får man göra det? Är det tio år efter man gick ur nian?

Nej fasen! Nu måste jag lägga på det där kolet! Later...


Lite Norge.Lite Peace.Lite Love

   Update: 2010-03-11 @13:16:04    

Tänkte knåpa ihop ett inlägg men vet fasen inte vad jag ska skriva. Har haft studiegrupp på morgonen och nu sitter jag och pratar men Ank på msn. Vi planerar lite inför kommande Norgeresa då jag med flera åker och hämtar hem na'! Om jag ska se till verkligheten så kommer Camilla inte att ingå i "med flera" vilket jag INTE tycker är kul! Hon hör ju till traditionen ju! Skit också! Men men jag får ju med mig syrran och Määlin iaf vilket ska bli skitkul!...men jag hade gärna sett Camilla i backspegeln också!!!

Nu pratar vi om Peace n' Love. Vi vill dit...Jay-Z ska dit sa Mälin! Jag vill dit!!! Jobbar jag då? Det vet jag inte. När vet jag det? Det vet jag inte heller. Hm...

Grattis Johan på födelsedagen förresten. Usch vad gamla dem börjar bli. 24 år! Jag tänker då inte fylla år något mer. Så den 23 juni i år mina vänner så händer inget speciellt, bara så ni vet det :) Nej nu ska jag ta tag i saker. Träning idag. Dags att svettas igen! Härligt! Ja, det blev ett litet inlägg iaf.


I'm torn

   Update: 2010-03-10 @22:38:40    
Jag har ett dilemma! Jag skulle så sjukt gärna vilja krypa ner under mitt gosiga duntäcke nu men jag skulle även behöva använda mig av mina pärons internet i morrn. Jag pallar inte en sekund till av att inte höra vad mina studiekamrater säger eller inte kunna prata själv eller ännu värre höra alla samtidigt! Jag är till 90% säker på att det beror på det mobila bredbandet.

Det här problemet har jag haft i hela mitt liv, ja alltså inte det mobila bredbandet utan jag anser typ att jag förlorat en hel natts sömn om jag inte sover i min egen säng. Jag får väl börja inse att livet är långt och att jag förhoppningsvis kommer att sova många fler nätter under mitt gosiga duntäcke...suck.

Greys var bra som vanligt. En annan "åkomma" jag har är att jag lever mig in i allt jag ser på tv! Grinar som ett barn när tantsingen måste lämna den lilla räven i skogen och dumbollen hajjar ingenting :( ja, i Micke och Molle alltså. Och då ska vi ju inte tala om när Mufasa trillar av pinnen. Huuu. Jaja Alexs Karev har ju all rätt att be Izzie flyga och fara men gud så sorgligt! Det blir ju inte mindre jobbigt när karln är så sjukt välskapt! Och alldeles förtvivlad!


Update 23:40
Ligger nu under täcket. MITT täcke! :) Jag kunde inte motstå frestelsen helt enkelt. Får tampas med dongeln som dinglar här bredvid i morgon i alla fall (det där lät snuskigare än det borde?) det är sååå värt det! God Natt  ♥

Box-Plot

   Update: 2010-03-10 @19:47:44    
Har pluggat mest hela dagen. Eller nej, det har jag inte. Jag och my crew träffades klockan ett idag för att sammanställa våran kafferesearch. Connect, programmet vi träffas i, var inte på min sida idag så jag var mest sur och tvär över hela grejjen. Men men inget att haka upp sig på I guess. Efter sem. kikade jag på Ghost W...och sen tog jag med mig dogsen (hade både stor och liten hemma) och åkte till Bärge.

Väl där så skjutsade syrran till affären och väl hemma hos m & p så gjorde jag iordning uppgiften tills i morgon. En box-plot bland annat. Lådagram på swedish. Djävulskap på pure swedish! Nu är bara frågan om jag gjort rätt? Det visar sig i möro. Eller har vi några snillen därute? Är det här korrekt tro?


 

Mmm jag förstår om ni blir avundsjuka nu när ni ser hur kul jag har i skolan ^^ Det är ju inte alla som får räkna matematik hela dagarna! Vad ska man säga? I'm a lucky bastard!

Jag tänker säga det!

   Update: 2010-03-10 @09:13:22    
Nu tänker jag inte hålla inne mina känslor längre! Våren är på väg! Jag känner det, jag känner lukten! Fan vad fint! Nu vill jag ut och springa! Tänk, snart kan man ge sig ut och springa! Jag ser asfalt och jord och till och med lite ruttet gräs! Vilken lycka! Helt fantastiskt

Bild tagen av duktig storasyster

Följ min blogg med bloglovin

Jag fick sol!

   Update: 2010-03-09 @15:58:07    
Hanna ringde på förmiddagen. Hon bad mig komma ut för att hon stog utanför och det gjorde hon, till häst. :) Hon och en av grannens fina islänningar skulle ut på en vända så då följde jag och Jojje med på en skön promenad. Jojje gormade häcken av sig den första biten men sen blev han tyst och harmonisk :)

På eftermiddagen kom Emmelie, Alexander, Nikola och Aleks förbi. Mamma Camilla jobbar till fyra så E hade tagit med grabbarna från dagis. Vi har åkt bob och klättrat i snöhögarna. En hyvens dag i solen!
Jag vill!

   Update: 2010-03-09 @11:21:23    
Jag vill ha sol. Jag vill ha vår. Jag vill ha sommar. Jag vill måla fönster. Jag vill jobba. Jag vill vara klar med den här nedrans utbildningen. Jag vill tjäna pengar. Jag vill köpa en ny soffa. Jag vill lägga golv. Jag vill resa. Jag vill se saker. Jag vill åka på roadtrips. Jag vill träffa nya människor. Jag vill gifta med mig Paul Walker. Jag vill gifta mig med Salem. Jag vill inte gifta mig? Jag vill skratta. Jag vill ha kul. Jag vill åka karusell. Jag vill schoppa. Jag vill gå i nya skor. Jag vill Jag vill Jag vill! Krävande?

Cody Simpson

   Update: 2010-03-08 @23:25:22    

Är huvudet dumt...

   Update: 2010-03-08 @19:05:09    
...får inläggen lida. Fick oväntat besök här lite tidigare. Av kusin Emmelie, "faster" Marie och bästaste Alexander. Hade för en gångs skull kameran framme så jag tog några kort på linslusen. Alexander alltså, de andra två gjorde sitt bästa för att gömma sig haha men Alexander är allt en riktig liten modell. Upptäckte dock nu när jag skulle lägga in bilderna att jag inte hade något minneskort i kameran! Och eftersom jag lånat pappas kamera så har jag ingen sladd till datorn här hemma heller! Skit också!

Men men eftersom lillkillen faktiskt är en linslus i alla lägen så har jag minsann en massa bilder på hans minskapande! :) Den här till exempel ♥
Måndag

   Update: 2010-03-08 @10:56:44    
Ny vecka, tre veckor kvar! Ja, det är matematiken jag pratar om. Inget seminarium den här veckan. En statistikuppgift och en litteraturexamination. Nästa vecka, redovisningsseminarium och vecka 12 inläsning och salstentamen! Hujedamig! Men det ska nog gå bra...håll tummarna!

Inget bloggeri igår. Var inte hemma på hela dagen. Hela helgen har varit fullspäckad av trevligheter. Igå kom Hanna och hämtade mig och Jo. Resten av min familj skulle komma efter så jag var tvungen att låta pappas bil vila i hans ägor för en dag hehe. Jag och Hanna åkte på en mindre handlingsrunda och sen, väl hemma hos det lilla födelsedagsbarnet, började folket ramla in. Först Mamma, Pappa, Amanda och Johanna. Och sen fyra pepparkakor. Ja, Madde, André, Johnny och Anette. Hmm kanske ska förklara att Madde, lillasyster och Hannas kusin är tillsammans men André som också är Hannas kusin. Lite invecklat kanske haha men så är det. På olika sidor dock så deras avkommor klarar sig nog ifrån extra armar och ben (trots att skämten flödar hej vilt om detta).

Igår kväll gjorde Hanna och Johan pizza och så kollade vi på filmen "Allt för min syster" En otroligt bra film. En otroligt sorglig film! Jag som gråter hejvilt till allt satt och snyftade...eller ja, storbölade efter bara en liten stund. Jag hade dock inte förväntat mig annat. Filmen är regisserad av samma person som gjorde världens vackraste film (helt utan att överdriva) The Notebook. Har man inte sett den så har man inte sett mycket!

Idag skiner solen och den är varm, igen! Ska man våga hoppas på vår? Jag säger inget så har jag ingenting sagt. Jag vill ju inte jinx it! Min och Jojjes morgonpromenad var iaf ovanligt behaglig och...okall?

Vad är det för en dag?

   Update: 2010-03-06 @12:01:14    
Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Ebbas födelsedag Hurra Hurra Hurra! ♥ Grattis min lilla bubbel trubbel på fördelsedagen! Tre år! Helt sjukt vad tiden går fort! Pratatde med den lilla knorven på telefon nyss. Vi sjöng "jag må hon leva" och hon sjöng högre än mig tror jag haha. Nu ska jag grejja lite och sen ska jag åka hem till födelsedagsbarnet och fira lite. Ska dit i morrn också med mamma, pappa och resten av la familia men jag vill åka dit idag också. Måste ju dit på självaste dagen! Grattis mitt lilla hjärta! 


      


Nennus Blubbla

   Update: 2010-03-05 @19:44:03    

Sitter hemma vid mamma och tittar på Färjan. Vilka jävla kanötter det finns! Mmm idag är det fredag. Hade ni missat det? Nej, trodde inte det. Vad gör folk en kväll som denna då? Själv ska jag sitta hemma för ovanlighetens skull. SKönt som bara den. Jag är trött på att pulsa omkring ute nu och göra samma saker hela tiden. Nu får det fan hända nått innan jag vissnar och dör! Det sista var en filmreplik och en väldigt bra sådan.

I morgon fyller fröken fisbubbla tre år! Tänk, jag minns det som igår när Hanna ringde och sa att hon var med barn. Jag höll på att smälla av. Haha. Sen ca: nio månader senare var jag på canarieöarna (buhu) och var livrädd för att Hanna skulle åka och klämma när inte jag var hemma. Hon höll sig! ;) Japp, den sjätte mars 2007 åkte mamma Hanna och Pappa Johan till BB och kom hem med en liten Ebba! En av de bästa dagarna i mitt liv tammetusan!


Salem

   Update: 2010-03-05 @14:27:16    

Städar och lyssnar på musik♥ Sjukt bra! Heja Salem! Ska vi gifta oss?


"Keep On Walking" - new single!


Glömskan tog över...igen

   Update: 2010-03-05 @08:54:23    
Jag glömde kameran igår. Jag är faktiskt inte ens förvånad om jag ska vara ärlig. Jag ska helt enkelt vara glad att jag överhuvudtaget kommer ihåg att sätta på mig kläder innan jag går hemifrån. Kvällen var iaf trevlig, det är den alltid när den spenderas hemma hos familjen finnemang.

Nu ska jag ha seminarium så jag får återkomma senare idag. Om jag kommer ihåg... ;)

Ingen rubrik!

   Update: 2010-03-04 @15:24:00    

Sov som en gris, drog mig lite längre än vanligt. Gick upp och tog två promenader i solen, en med vardera hund. Den här dagen har börjat bra! Nu sitter jag och tittar på fyran som jag gör varje dag den här tiden! Om nån timme drar jag hemöver och sen emot Källbotten för att även avsluta den här dagen bra!

I morgon är det fredag vilket innebär veckans sista seminarium. Sen är det helg igen. Fasen, veckorna går fort nu. Helgerna med men jag tänker nog inte klaga. Alla days gone by är en dag närmare solen och våren. På lördag är det kalas för min lilla Bubbla. Det går knappt att förstå att hon fyller tre år. Ebba är en liten stor tjej som hon själv uttrycker det! :) Nu ska jag fortsätta titta på mitt program men ni får ha en bra dag! Tar nog med mig kameran hem till familjen Renbro/Angelin så det kan hända att det bjuds på lite bilder later on! See ya'll


Night.time.blogin'

   Update: 2010-03-03 @23:39:47    

Sitter hemma hos mami och papi...At this time? Yepp! Har varit här för att se säsongspremiären av Grey's eftresom jag inte har införskaffat sådana lyxkanaler än ;) Efter det så har tiden bara flytit på och nu är det sen kväll...bestämde mig därför för en övernattning. Tv-gluttning med papi för tillfället. Mamma jobbar och dem andra två nötterna sitter väl på sina rum och häckar. 

I morgon är det torsdag. Ingen skola på schemat och eftersom jag är klar inför fredagens seminarium så tänkte jag ta en pluggfri dag i morgon. Fy fan vad skönt rent ut sagt! Den enda matte jag tänker utföra i morgon är nedräkning av timmarna till jag och Mallan ska bege oss ut mot Källbotten för en påhälsning hos min kära 3männing med familj. Avslutar nu detta otroligt intressanta inlägg med en bild (som jag egenhändigt snodde från fejjan alldeles nyss) på Linda och Daniels fina flickor! Godnatt och sov gott kära ni♥
  


Ett steg fram och två steg tillbaka

   Update: 2010-03-03 @12:05:36    
Tänk att ingenting kan fungera som det ska! När jag fick reda på att jag skulle flytta från Kyrkbacken såsa jag upp min hemtelefon och mitt bredband. Nu har jag fått en räkning på att jag ska betala in bredbandet för tre nya månader?! Då har jag till och med pratat med dem och bett dem stänga av det tidigare eftersom det är någon annan som bor i min gamla lgh nu! Jävla dårar! Nu när jag ska ringa och påpeka detta så är väntetiden på 32 minuter. #¤%&/((/()=?)(/&%¤#"! Rikspuckon!

Prob. nr 2. Betsällde en tvbänk igår. Fick bekräftelsemailet på ordern idag. "varan levereras till bostaden" adress: Kyrkbacken. NEJ! Ringde för att ändra! Svaret jag får är att det ändras automatiskt när det ändrats hos folkbokföringen. Det har ju ändrats hos folkbokföringen! Fick avbeställa den tills det har ändrats helt enkelt. Rikspuckon!

Usch man ska då få anledningar till att vara sur och tvär varenda dag! och jag som planerat att vara sprudlande glad. Kämpigt må ni tro! Haha Nu ska jag packa in mig och hunden i bilen och åka till gränkan en sväng. Hej Hopp! 


Lätt hjärta dumt huvud!

   Update: 2010-03-02 @22:00:47    
Så här på kvällskvisten blev jag plötsligt att känna mig gladare. Lite lättare kring the heart liksom. Vet inte varför men jag misstänker att jag samlat på mig ett par extra endorfiner sen sist. Jag har, förutom att tränat på grannens svettmaskin, möblerat om i vardagsrummet och möblerat tillbaka! Japp, jag flyttande alla möbler från den ena delen av rummet till den andra och tvärtom med motsvarande sida. Jag bör plats på allt skulle man kunna säga. Det var inte som jag tänkt mig dock så jag flyttade tillbaka allt igen. Svettigt! Endorfinutsöndrande!

Jag har även gjort nått som får mig att bli rädd för mig själv och mitt välmående. Jag är, i vanliga fall, ett ordningsfreak som aldrig eller väldigt sällan glömmer saker. Jag har på senare börjat glömt telefonen hemma men har antagit att det är mitt undermedvetna som gör det med flit. Men idag har jag överträffat mig själv alldeles. Jag nämligen med Malin på telefonen tidigare. Efter en stund såg jag att mamma ringde på "andra linjen" Bad Malin vänta och svarade. Mamma sa endast "Sätt på kaffe, vi kommer snart". Jag svarade ja och...lade på luren! Efter några minuter ringde det och när jag såg att det var Malin så slog det mig att jag hade glömt bort henne. På tre sekunder!!


Ett par tre rader

   Update: 2010-03-02 @16:15:30    

Jag känner mig sjukt trött och hängig trots att solen skiner. Kan bero på skolarbete eller vinter men troligtvis en fin liten mix av de två. Det hjälpte inte att jag inte hörde ett skvatt på seminariet heller! Eller närmare bestämt, jag hörde alla samtidigt verierat med långa tystnader! Underbart! Nope, ingen bra dag idag!


Pölsagratäng...typ

   Update: 2010-03-01 @23:11:28    
Camilla är här och vi ska se på film. "Bröllopsfotografen". Jag anar att jag har för höga förhoppningar men jag tror att den är skitbra eftersom snubben som spelar Pölsa i "Smala Sussie" är med (Tuva Novotny är ju också med för den delen)...men men Pölsa kan vara den festligaste karaktären i svensk filmhistoria så vad kan man säga...jag älskar killen! :)

Nu ska jag plocka undan den allt för sena kvällsmaten som bestod av ungefär allt jag hade i kylen i form av en gratängish...det var gött som fan! Camilla hälsar! Tog en otroligt högupplöst bild nyss på könan. Tror inte hon märkte nått men observera hennes konstiga sätt att hålla upp hakan på? 


Fullt upp

   Update: 2010-03-01 @19:02:46    

Första gången jag sitter vid min dator idag! Sjukt ovanligt men jag har haft fullt upp hela dagen. Sov kvar hos Camilla igår då vädret inte var superduper igår men även för att vi skulle in till stan idag. På förmiddagen åkte jag, Johanna, mamma och Camilla in till stan för att handla hundmat och andra nödvändigheter. Jag kom hem med lite nya handdukar, C med en ny dator! Hon shoppade tekninskt idag helt enkelt. Hon ska nämligen sätta sig i skolbänken hon med snart så en uppdatering på den fronten var helt enkelt nödvändig :)

När jag kom hem till Skeppis gick jag direkt över till grannarna som jag agerar kattvakt åt den här veckan. De är nämligen på canarieöarna och glassar dem asen! Till råga på allt så är mina grannar syrrans svärföräldrar och pojkvän vilket innebär att även hon är med och solar sig! Fusk! Men nu sitter jag här framför skärmen, min plats i livet?! Nej nu får det bli vår och sol så man kan vara ute lite! Det ser dock inte så hoppfullt ut!