Vilken morgongympa!

   Update: 2010-08-31 @12:14:37    
Vaknade av ett sms klockan tio. "Är du vaken så ring illa kvickt!" Ringer upp Hanna som var avsändaren i det här fallet. "Väckte jag dig?" frågade hon. Ja, men det var väl tur klockan är ju tio! Hon och Chris tänkte ta sig en tur med hästarna och frågade om jag skulle med och visst skulle jag det. Bästa morgongympan jag varit med om!

Väl hemma igen så borde jag städa lite! Jag vet, vilket jävla tjat tänker ni! Men jag har inte gjort det än! Inte likt mig att vara en sån slarver men så fort jag ska börja dyker det upp roligare alternativ. Jag kan för den delen inte börja städa nu heller för nu ska jag skutta över till huset bredvid och bli bjuden på lite lunch!

Jag får helt enkelt skjuta på det igen. Men what the hell..det är ju inte precis så att det inte ligger kvar när jag kommer hem igen. Tyvärr!


Sista rycket..

   Update: 2010-08-30 @19:35:57    

Hujedamig vad den här dagen svishade förbi! Efter en tur i skogen med hästar och Crissie så tackade jag adjö och gick hem i tron om att jag skulle ta tag i den där städningen jag undvikit sedan i lördags. Tror ni jag har städat än?! Icke! Ska väl ge det ett försök till nu var det tänkt!

Först och främst måste jag nog laga mig någon form av middag. Jag liksom glömmer bort att äta när jag inte har andra människor omkring mig som kräver mat. Men nått måste jag nog stoppa i magen nu iaf för jag har inte ätit sedan frukost! Visserligen så skulle vi väl kunna kalla den för lunch då jag petade i mig ett par smörgåsar runt tolvtiden. Jag äter som den värsta kratta ni kan tänka er. Fel och oregelbundet, ibland för mycket och ibland ingenting. Mat är dessutom mer sällskapligt än nödvändigt i min värld. Det är väl därför den lätt glöms bort när jag är på hemmaplan utan besökare. Nää, städa var det! Eller just ja mat först..Mmm ni ser!En inte allt för högupplöst bild från dagen! Men skogen är fortf. vacker trots hösten! 
 


Brrrr...

   Update: 2010-08-30 @11:44:29    
Usch vad kallt det är! Var ute med Jojje för en stund sen och trodde jag skulle frysa häcken av mig. Welcome fall, I hate you! Inne har jag det varmt och mysigt dock. Pepprade på värme så fort jag vaknade och nu sitter jag här och försöker bli klok på skolan.

Om vi säger så här, jag läser en kurs som har fem delkurser och där alla har olika kursrum (olika "rum" som ligger i rullisten inne på "skolsidan") jag ska nu välja fyra av dessa kurser, gå in i alla dessa rum och anmäla mig till en sminariegrupp vars tid passar mig. Inget ska krocka! Jag har skrivit upp mig på tre nu och står mellan valet och kvalet när det gäller de två sista. Engelsk litteratur eller engelsk språkanvändning. Det drar år det sistnämnda tror jag! Kommer inte in i det kursrummet än dock så jag får vänta en skvätt.

Nu kommer J hit och ska stjäla datorn! Jag får återkomma!


God Afton

   Update: 2010-08-29 @21:35:55    

Söndag söndag..Blåbärspaj och galopp från skritt. Små stjärtar och kärleksfulla filmer. Sandlåda, kloklippning, kaffe och korvstroganoff.En dagssummering där. Och nu sitter jag och "diskuterar" fotboll? Nej, det gör jag inte. Johan kollar på sporten och pratar högt för sig själv..han sa nyss nått i stil med "bla bla bla det är ju helt sjukt". Ja fy ja! Heeelt sjukt svarar jag med min mest intresserade röst! Hm jag undrar vad det handlade om?

Snart blir det film. Söndagsstyle! I morgon är det måndag igen och den här veckan börjar skolan. Måste införskaffa en ny årskalender nu snarast. Mailade kursansvarig i fredags då jag var aningen förvirrad när jag inte hittade nåt schema och svaret jag fick var att vi skulle "bygga" vårt eget schema och välja egna tider för varje delkurs beroende på när det passar oss. Min gamla kalender har lite dåligt med skrivyta så jag behöver nått större! Helst en A4:a till varje dag! 

Nu ska jag ta en lite kissrunda med Mojo och sen dra över till grannen! Ha en trevlig kväll!


Vatten vatten bara vanlig vattenfestival

   Update: 2010-08-29 @13:15:43    
Det blev ingen hemmakväll igår. Jag var knappt hemma alls faktiskt! Alldeles efter att jag skrivit slöinlägget igår och var startklar för att städa så fick jag ett sms från C som frågade om vi skulle ge oss ut på en ridtur och bygga lite hinder. Och vem vill städa då!?

Det blev inte mycket till hopp för mig och Skrauti dock haha Tritla och C skuttade över de ruttna pinnhindren medan vi vägrade varenda ett :) Men men lika kul för det! Tack C och H för den delen som låter mig hoppla runt på era pållar! Ni skapar höjdpunkterna på mina dagar ska ni veta!

Direkt efter ridturen åkte jag hem till Klirre där hon och Anna hade kockat ihop lite tacos. Vi drog sedan ner på vattenfestivalen och den var minst sagt blöt! Jag såg ut som en dränkt katt när jag kom hem! Hade en himla trevlig kväll så tack till alla inblandade!

Nu är jag hemma hos sjuklingen Camilla som jag tvingade komma och hämta mig i natt! :P Sov kvar här och vi har haft en riktigt härligt slö söndagmorgon precis som det ska vara med film och goda smörgåsar! Ska väl snart åka hem och ta tag i den där städningen är jag rädd! Helt klart värt det!


..KIRBUR

   Update: 2010-08-28 @13:31:13    

Har nyss varit ner på stan och uträttat lite ärenden..Ärenden låter ju lite väl kanske haha..jag fyllde på vinförrådet och köpte lite nödvändigheter som schampo, hårspray och jo just ja, en ny gräddsprits! Det kan man kalla ärenden minsann!

Igår fick jag ett litet ryck på nattkröken och bestämde mig för att möbla om lite i vardagsrummet! Blev riktigt bra faktiskt förutom att antennsladden var för kort och naturligtvis så kan det inte vara en vanlig antenn sladd så jag kan fixa och trixa själv! Men men morbror Janne var här på förmiddagen och ordnade den delen så nu kan jag se på tv igen! 

Might not be a good thing though! Det var meningen att jag skulle sätta igång och skura lite nu var det tänkt. Istället åkte rumpan ner i soffan och här sitter jag nu och latar mig. Ska ge det ett nytt försök snart antar jag. 

Vad kvällen har att bjuda på är fortfarande en gåta. Kanske bara ska mysa ner mig i min nyflyttade soffa med ett glas vin eller så kanske jag rent ut av ska bege mig någonstans. Det får visa sig helt enkelt. I'll let you know.. 


Huvudlös..

   Update: 2010-08-27 @21:37:22    
Jag kanske borde göra en header någon dag. Det ser ju faktiskt himla trist och eländigt ut utan.

Vad gör alla en kväll som denna då? Själv sitter jag och dricker kaffe och smaskar Geisha. Gött gött! Är nyss hemkommen från H. Jag och Ebs följde med Camilla och hennes grabbar ner till vattenfestivalen och kikade på lite cross, åkte lite karusell och käkade lite popcorn! Eller, jag åkte ingen karusell. Ebba och Aleks åkte en och Camilla och Niko en annan.

Jag har ju dessutom upptäckt att jag, troligtvis med åldern, har blivit lite livrädd för det mesta. Bland annat karuseller! När vi var på Liseberg i somras skröt jag som bara den när vi stod i ledet till Balder (byggd av tändstickor ish!). Jag var till och med skitmallig för att jag hade åkt den förut..trodde jag! Jag ljög tydligen?! Jag var totalt livrädd och övertygad om att det var min sista stund på jorden! Skitkonstigt! Jag som är så tuff!? 
Ebba var iaf en riktig tuffing fast det snurrade så fort att hela bilden blev ett enda blurr!


Oskar åskar snart kommer blixten..

   Update: 2010-08-27 @11:29:59    

Oskar Linnros..vad kan man säga. Jag tror att jag är den enda som är negativ till hans "nya" jag. Jag har avgudat herr Linnros tro mig! Snook överhuvudtaget för den delen! Deras musik är ju för fasen artwork! Men nu känner jag ingenting! I mina ögon och öron är gnistan borta..från och med du(!) så är jag inte längre ett Oskarfan så som jag varit! Vad hände liksom?Bilder lånade från google


God nattetid..

   Update: 2010-08-27 @01:35:40    
Här sitter jag..miss i nassen! (Älska Beppes godnattstund!) Har för en stund sedan knatat hem från H. Jag är alltid lika skraj över att jag ska trampa på en stor fet padda när jag vankar mig fram där i mörkret mellan gårdarna! En vacker dag kommer jag väl höra ett splash och då kommer jag troligtvis svimma och vakna upp i den stackarns kvarlevor! Fy vale må det aldrig ske! Jag måste införskaffa en redig ficklampa! Se där nu har jag något att ta mig för i morgon!

Tänkte egentligen gå och sussa direkt jag kom hem men när jag såg att klockan var efter midnatt och att det med andra ord blivit en ny dag så bestämde jag mig för att skicka iväg lite pengar till höger och vänster. Så nu är räkningarna betalda och jag slipper vakna i morgon och känna den pressen! Ordning och reda, löning på fredag! Nej, nu ska jag nog ta och sova en stund innan en ny dag nalkas! Fäääärdiiiig!

K-B

   Update: 2010-08-26 @14:39:18    
Sitter hemma vid mamsen på K-B nu. Ska lämna in filmen jag och H hyrde igår (Valentines day) och sen ska jag plocka med mig mor och hund till Skeppis. Angående filmen så var den, i det stora hela, bra. Hade nog förväntat mig mer dock med så många favoriter i en och samma film men den var vacker i sig. Jag nöjer mig med så lite..

Jag känner mig ganska handfallen idag. Som om jag inte orkar göra nånting men drivs ändå till vansinne av att göra just ingenting! Man kanske borde ta tillfället i akt och göra någon slags nytta då?

Jag vill göra om hemma! Jag ser allt jag behöver framför mig men saknar både arbetsviljan och pengarna för att ta tag i saken! Jag skulle kunna ta mig råd att göra nånting åt något men var ska jag då börja och vad ska jag välja? Vilket är prio ett liksom? Kanske golvet? Mmm jag vill ha en ny soffa också! Även den kan jag ponera.! Jag ser ofta en klar bild av vad jag vill ha i mitt huvud vare sig det gäller kläder, skor, möbler eller annat. Sen gäller det ju bara att hitta någon som tänkt lika som jag och faktiskt tagit tag i saken! Inte det lättaste må ni tro! Jag skulle behöva kunna snickra, sy och skomaka helt enkelt! Eller ännu bättre..rita! Kludda ner min idé och låta någon annan göra grovjobbet. Inte min starka sida det heller är jag rädd! Totalt talanglös!Dripp Dropp..

   Update: 2010-08-26 @12:33:27    
Allt känns bra skevt just nu! Jag minns liksom augusti som varmaste månaden och värmen höll väl dessutom in i semptember också? Men nu! Nu började jag känna av hösten redan i slutet av Juli utan att överdriva!

För tillfället sitter den lilla filmfantast som jag är och tittar på film. Nån random på tv bara. Livsfarlig med alla filmkanaler måste jag säga. Jag skulle kunna sitta här hela dagarna och helst nu när regnet öser ner!

Snart är helgen här och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på! Vattenfestival inne i stan I believe! Men vad innebär det liksom? Jag var där förra året men minns inget storslaget mer än regn! Ja, även då regnade det!

Nu ska jag ringa my nextdoorneighbour och se om hon bjuder på en kopp kaffe! Sen ska jag fånga dagen, med våld som vanligt! Later..


Tasteful..

   Update: 2010-08-25 @23:54:42    

Nämen se där! Ett litet nerkludd såhär på nattkröken är ju aldrig fel! Eftersom det, än en gång, var evigeheter sen jag ens loggade in på denna blogg så skulle man kunna tycka att en update om vad som hänt borde vara i sin ordning men det kommer ni inte få nån! Detta med risk för att inlägget kommer tappa sin läsvärdhet! Jag menar, hur less blir man inte bara av att se ett cirkatvåA4sidorlångt inlägg?! Nej det får va! Kort och gott så har jag haft kul med roliga människor. På en båt bland annat! I sällskap av sju otroligt underbara människor gled jag på kryssning förra veckan. Helgen som följde var även den mucho finnemang med dansanta utekvällar och middagar! För att toppa detta har det även blivit en och annan ridtur. Oslagbar helg!

Nu däremot känner jag en bittersweet smak av kyla och skola. In a figure of speech då! Bokstavligt talat så känner jag ingen smak alls. Jag har varit en riktig snorgärs ett tag nu, hur äckligt det än må låta! Peppar peppar så börjar det bli bättre dock! En uppfriskande tur men bästa grannarna på varsin hästrygg var en utmärkt medicin och ungefär så har min dag sett ut. Övrig tid har jag legat på soffor och göttat mig. Både min och Hannas.

Nu ska jag avsluta detta grötiga men ack så intressanta inlägg för att skrapa ihop några timmars sömn! Nästa vecka är det skolstart vilket innebär att jag minst sjutton gånger om dagen kommer att sitta framför denna skärm vilket i sin tur ökar chanserna för fler inlägg dramatiskt! Promise! ;)
 


Söndag..

   Update: 2010-08-15 @13:22:24    
Hej hopp..hur har helgen varit? Min har varit ypperlig måste jag säga! I fredags var ag hemma hos grannen med fler härliga töser som sällskap och igår spenderade jag och syster 1 kvällen hemma hos familjen Angelin/Renbro ♥ Jag hade så trevligt att jag faktiskt var riktigt sur när jag skulle gå och sova! Usch, det tar sån tid att sova! Let's bojkott!

Nu sitter jag och pratar strunt med Johanna..Ank tappade vi precis bort men jag misstänker att hon sover i sin lilla stuga eller hänger med huvudet i porslinspottan!

Snart kommer ovannämnda familjen finnemang hit på lite söndagsmys..pizza och fika hade vi tänkt oss. Göttans! Vad som även är riktigt gött är att jag är ledig i två veckor! Nu vill jag ha den där augustivärmen som jag hoppas finns! Jag behöver mer sol om jag ska klara vintern! Jag är ju för guds skull bara halvladdad!


God Morgon

   Update: 2010-08-12 @06:24:51    
Sitter startklar för en dag på Lingon. Den näst sista för i år dessutom. Fy vad fort sommaren har gått. Men men.. nu har vi en lång, kall, vinter framför oss, full av skola...engelska och matematik I guess. För jag har ju faktiskt inte lyckats tenta av det sistnämnda än !"#¤%&!!

När jag klev upp runt halv sex så hade jag väntat mig en rykande kopp kaffe men än har jag då inte sett någon? Haha Angelica är så fast bestämd varje kväll att hon, morgonen efter ska gå upp i tid och idag skulle hon minsann upp redan klockan halv sex. Skickade nyss ut ett sms till "lillstugan" och nu var hon faktiskt vaken! Men något kaffe hinner jag då inte med nu iaf! Hey Ho Let's Go!Sommaren är kort...

   Update: 2010-08-11 @19:10:32    

En regning dag i augusti ramlar det plötsligt in ett inlägg! Den enda förklaring jag har är att jag helt enkelt känner för att börja skriva lite igen. Datorn har vilat i sommar. Ordentligt till och med.  För att göra en två månader lång del av livet kort så har jag jobbat massvis men jag har även hunnit klämma in en hel del skoj också. Lite diverse festivities, härliga ridturer och annat trevligt. Sommaren börjar lida mot sitt slut nu och jag kan väl inte mer än avsky att det är så!

För övrigt så jobbar jag nu två dagar till och sen är jag faktiskt ledig i ett par veckor innan skolan drar igång igen. Dem veckorna ska nog få gå åt till sjukt mycket hemmafix! Jag hinner inte med sådant som det är nu. Jag svor senast för tio minuter sedan för att mitt hem ser ut som en obebodd sommarstuga i ett hav av ogräs! Fan, snart gör väl någon inbrott!

Innan jag avslutar detta struntprat så vill jag gratulera lillasyster Madde som fyller nitton år idag! Inget kalas förrän nästa vecka dock, hon är nämligen i Spanien och solar med en drink i handen! Kartoffelschwein! Och som avslut, jag återkommer inom en snar framtid! Den här gången kan ni nog till och med få lite garanti på det utlåtandet! Hej på en stund!