End off weekend

   Update: 2010-02-28 @19:26:55    

God söndag! Jisses vad helgerna flyger förbi! Om jag ska göra en snabbsummering så ser det ut ungefär så här:

Fredag: Borlänge på förmiddagen med systrar och Malin. Nödvändig och icke så nödvändig shopping! Dop-prälle, nagellack, örhängen coh puder ish. Sov hemma hos mami och papi som jobbade båda två. Hundvakt med andra ord. Såg filmerna "I hate valentines day" och "Upp". Den första var stirrig, den andra var underbar!
Lördag: Fix och trix inför dopet. Celines dop klockan 15. Vackert! Trevligt att träffa släkt som man inte sett på år och dagar! Bilder kommer! Spontant vinintag på kvällskvisten. Först hemma vid Hanna i sällskap med henne och Anna och sen hemma vid herr Markström. Trevligt!
Söndag: Sov kvar hemma hos Hanna och fick lite Ebbamys i morse ♥ Åkte hem runt noon och sen vidare hem för att hämta familjen på K-B (smällar man får ta när man beslagtagit dadios car) hem till mig och skotta snö! Pappa hämtade Kina-mat! Mätt som ett as och nu är jag tillbaka på K-B. Ska snart hem till C för lite sing, song and guitar med henne och syrran och imorgon back to reality!


Ännu en vända till Borlängish

   Update: 2010-02-26 @10:24:51    
Tjänna. Det vart inte så mytche blogg igår. Jag tränade, åkte hem, duschade och gjorde allt som hör därtill och sen kom Mälin och hämtade mig. Vi åkte till Willys och köpte godis och så slängde vi även med lite pizza på det! Bra Jenny! Först träna och sen fläska i sig som en dåre. Men jaja jag orkar ju inte få i mig så värst mycket så det kommer ju räcka hela helgen. Till och med pizzan haha

Nu ska vi åka till Kuppoli och kika runt lite så jag måste pysa! Åter kommer nog senare! Ha en bra dag. Be Happy, Humble and Heroic!

suck, pust och...

   Update: 2010-02-25 @14:28:21    

Vilken seg dag jag har idag! Redovisningen i morse gick bra och nu är det slut på seminarium för den här veckan. Dags att börja förbereda sig för nästa då. Nu sitter jag mest och väntar på Ghost Whisperer. Gör även mitt bästa att försöka plocka undan allt bröte jag drar fram när jag städar. Har fortfarande mycket som ska ut ur huset och in i bon men luften har helt gått ur mig.

Om ett par timmar ska jag åka in till stan också. Träning idag. Känner mig inte alls så pepp just nu men that's life :) Nej fy nu har jag inget mer att skriva. Det blev ett krystat inlägg. Jag ger mig!


God natt Sov gott

   Update: 2010-02-24 @23:34:42    

Ja nu har jag väl kluddat ännu mer! Men nu får det allt räcka. Enough is enough! Den här gången blev det i mitt lilla sovrum, en mycket passande text med andra ord :) Texten är inte stor heller så det passar finnemang! Men nu ska vi ju inte tro att jag är klar med mitt plockande. Nope, när jag kommer på sådana där saker som är mycket roligare så tar jag mer än gärna ett avbrott i själva städandet. Men nu ska jag iaf rap this shit up och gå och sova så jag kommer upp till seminariet i morrn! Ursäkta kass skitkvalité på bilden nedan. Hur kass? Väggen är egentligen vit!



Let's go purple

   Update: 2010-02-24 @16:58:43    
Har en liten pause i mina projektarbeten. Ska göra mig lite käk snart tror jag. Jag känner inte att jag är hungrig när jag har saker att göra så det kommer som ett brev på posten sen när jag väl slår ner röven. Hittills har jag strukit gardiner, klätt om stolsdynor och ritat på väggen i mitt tomma hörn!

Har bytt gardiner en gång i veckan sen jag flyttade in tror jag. Jag blir ändå aldrig nöjd! Nu bestämde jag mig för att det fick bli lila den här veckan (förhoppningsvis längre än så men man vet ju aldrig)! Jag är rätt trött på panelgardiner egentligen men det fick det bli. White and Purple eller snarare plommon kanske? Well well....jag insåg ganska snart att mina stolar inte passade sig som grågröna(?) så jag klädde helt enkelt om dem! Angående ritandet på väggen så får bilden tala för sig själv...Men det måste nog fyllas i en gång till sen...pennan strejkade på slutet!




Boom Boom Pow

   Update: 2010-02-24 @12:04:35    
Det värker i mitt huvud! Troligtvis för att jag inte hunnit dricka kaffe än. Djävulsdryck! Seminariet gick bra och nu är det bara att ladda inför nästa som är i morgon. Redovisning till och med. Men det går nog bra. Jag tar allt med en klackspark (se så glad jag är nu:). Nu ska jag fortsätta med mitt hem. Jag har väl bott här i en månad snart och är ännu inte klar! Det tar tid mina vänner. Speciellt när man aldrig kan bli nöjd! Heminredning och bloggdesign kan man aldrig krejja med för mycket tydligen. 

Jag har även några små projekt på gång här hemma som tar lite tid. Men men det får väl ta den tid det tar antar jag. Våren är ett måste för några av projekten. Fönster etc. Den bruna färgen tar kol på mig. Så välkommen kära vår att dyka upp så fort du kan. Solen gör mig tapper iaf. Det lutar åt rätt håll då. Jag tyckte mig höra någon om varmare vindar i slutet på veckan men Tone har ju ljugit förr! Ska dona på lite nu så kanske (notera kanske) jag kan bjuda på lite bilder om det blir något resultat. Men först kaffe! 


Good morning sunshine

   Update: 2010-02-24 @08:28:21    
Idag skiner solen! Det är ju dock ingen vidare värme ute men den kanske kommer? Som ni kan se så har jag gjort det igen! Grejjat och donat här inne på bloggish. Jag blir då aldrig nöjd haha...men men ni får väl stå ut med mig och mina infall. Det kan ni väl ta som en liten förvarning för jag anara att jag inte är färdig än. Nu ska jag logga in i samtalsrummet för dagen. Seminarium om Geometri står på schemat. Vilken början på dagen va? ;)

Make me a rich bitch!

   Update: 2010-02-23 @19:58:05    
Sitter och kollar på lite möbler. Jesus och Gud (missbruka ej herren din guds namn) ge mig obegränsat med pengar! Vill ha vill ha vill ha! Ja, det är ju inspiration iaf...och man kan ju alltid drömma! Om det här bordet till exempel, det kostar lite drygt 8000 spänn! Som hittat!

BOLIA 

 



















Melinda Gordon

   Update: 2010-02-23 @15:05:16    

Sitter och väntar på att klockan ska bli 15:05 som jag gör varje dag!

Då börjar nämligen GhostWhisperer! Kan tamigfulingen vara det bästa som går på tv just nu tror jag! Och då är det varje dag! Repriser I guess! Det är inte bara ett hyvens program för att det är så spännande, jag älskar även hur dem stylar Jennifer Love Hewitt som Melinda Gordon! Så sjukt snygg!

För övrigt trallar dagen på som vanligt! Jag har varit upp på stegen och med full muskelkraft slitit av snö från taket! Fick inte bort allt men nu funkar dörren som den ska iaf! :)
Nej nu börjar det!

Ghost Whisperer, Jennifer Love Hewitt

Fånge i mitt eget hem

   Update: 2010-02-23 @10:51:12    

I morse när jag skulle gå ut med Jojje så fick jag inte upp dörren! Jag undrar om det är ett tecken på att taket kommer att braka ihop om jag inte gör nått åt saken? Det är ju på tok för tungt på dörren iaf! Jag var och kraffsade lite på kanterna igår men det hjälpte tydligen inte! Mmm dagens projekt!

Sitter för tillfället och lyssnar på lite musik och inväntar studiegruppen som jag ska träffa klockan elva. Vi ska i vanlig ordning gå igenom veckans uppgifter innan seminariet i morgon. Ni vet den där stora, tunga, jobbiga matteboken jag talade om i början på kursen? Nu har jag iaf fått tag på ett eget ex. Min snälla handledare lade ut en annons på fc och jag fick napp direkt. Det bästa av allt är att jag slapp köpa den! Den snälla läraren lånade ut den till mig! Thank you! Jag och Mad var till Lorensbergaskolan igår och hämtade den. Insåg när jag kom dit att jag aldrig varit där förut så jag var lite vilse i pannkakan kan man säga. Som tur var kunde vi ringa kusin John som fick leda oss tillrätta och nu har jag tiokilosboken fylld med matematik här hemma! Mmm lika stor som Mojo ungefär...fast tyngre!



The monster

   Update: 2010-02-22 @18:33:30    

Inkommen efter en sväng på taket...eller ja, nästan. Jag var aldrig hela vägen upp. Kan jag åstadkomma en spricka i foten genom att hoppa upp i luften och landa igen så kan man ju bara tänka sig vad som skulle hända om jag ramlade ner från ett tak! Lika bra att stanna på stegen med andra ord...

Jag kan även, med blandade känslor, berätta att jag är ett par skor fattigare. Var hem till mamma för att skriva ut lite skolarbete och då passade hennes glupska hund på att käka upp halva min stövel! Eftersom mamma äger jycken så fick jag hennes i utbyte. Ett par exakt likadana, dock mindre slitna. Därav de blandade känslorna. Han är ändå ganska smart Zorro...han har lärt sig att öppna altandörren själv. En liten puff med nosen på handtaget bara sen är han ute. Inte så uppskattat av hans rumskamrater dock. Pappa vaknade av -25 grader kalla vindar i natt. Kan inte varit skönt. Dem får väl lära honom att stänga efter sig också! Svårare än så är det ju inte ;)


I've got sunshine on a cloudy day!

   Update: 2010-02-22 @10:59:45    

Jag tänkte skriva en liten dagssummering igår kväll. Helt utan lycka dock då jag, än en gång, inte kunde logga in på blogg.se. Ganska tröttsamt faktiskt. Men men...nog med tröttsamt och nog med sura miner nu! snön är lika tung på min bröstkorg som den troligtvis är på mitt tak just nu (bara att hoppas på att jag inte vaknar med ett tak på min bröskorg) men jag har bestämt mig för att gaska upp mig fast vintern är lång och äcklig. Varför fördubbla bristen på solsken och värme liksom? Nej, nu får det vara nog. Who's with me?

Livet är för kort för att sura över småsaker och jag har känt mig otroligt sur hela den här vintern. Men nog får jag wakeupcalls hela tiden. Som det syrran skrev i sin blogg för ett tag sen, jag citerar:

"Det va trevligt. Men det va en äcklig liten blondin som tog min plats när jag va på toa så jag fick trycka in mig bredvid henne, på en Fotölj! Jag blev vansinnig, men jag fick lov att behärska mig. Tur att det inte va aggro-Jenny´s plats. Då kunde det gått riktigt illa."  

Fy! Det där är ju inte mig hon pratar om?! Jag som är så snäll? Men det är sant, jag har blivit en argbigga med kort stubin! Men nu får det vara slut på det! Happy as a Hippo! 


Yesterday

   Update: 2010-02-21 @15:27:22    
Gårdagen var mycket trevlig! Vi blev bjudna på god mat och dryck och finnemang sällskap. Tror även att födelsedagsbarnen var glada och nöjda och det är ju allt som räknas! :) Min lilla bubbla var där när vi kom så jag hann träffa henne också en stund innan farmor och farfar kom och hämtade henne.

Nu ska jag försöka göra mig någorlunda i ordning för att kunna vistas blan folk och sen ska jag hämta la familia i Bärget. Vi ska åka in till stan och käka lite. Chinafood...mums! Familjen Eriksson och familjen Ericsson. Mamma och Pappa har varit borta i helgen så vi ska avsluta firandet idag med ett litet resturangbesök. För övrigt ska denna söndag få äran att vara slö och seg med film och kanske lite candy. Hiiiiivens!

Happy birthday x2

   Update: 2010-02-20 @14:39:43    
Det blev inget mer inlägg igår :S Jag hann helt enkelt inte. När vi kom hem från Borlänge så gick all tid till att fixa och dona innan vi skulle till Lobby. Kvällen igår var trevlig men det är näst intill givet på fredagar :) Nu sitter jag hemma vid Johanna och ska fira hennes 25-års dag med lite fika. Sen bär vi av till Skeppis hela gänget för att fira vidare då även André fyller idag. Kalas som attan med andra ord! Grattis till dem!

Nu skriker dem på mig ute från köket så det är bäst att jag går dit!

Hoj Hoj

   Update: 2010-02-19 @10:26:18    

Kikar in en sväng innan jag beger mig. Har nyss varit ute och skottat fram bilen och funderat på hur lång tid det kommer ta för all denna snö att försvinna. Ska vi få lov att ha snö ända in i juni?! Ska snart åka och hämta mamma och sen åker vi mot Borlänge. Är egentligen inte alls lika sugen längre med tanke på att det kommer ta hundra år att ta sig dit och hem i det här vädret men vi får väl hoppas på att plogbilarna gjort sitt! Med min tur så kommer jag troligtvis hamna bakom en sådan och tvinas åka i 50 hela vägen till kupolen. Sanna mina ord!

Ikväll blir det lobby med C och säkert UNDERBAR på det. Kvällen kommer helt klart bli trevlig det är då ett som är säkert! Nu måste jag dock skynda mig lite om jag ska ta mig hem idag igen! ByeBye


Det var allt för idag

   Update: 2010-02-19 @00:35:55    
Helvete nu har klockan passerat halv ett! Det innebär att jag har setat uppe i en och en halv timme efter det att jag bestämde mig för att gå och sova! Det låter kanske lite goofy men så är det. När klockan var elva tänkte jag gå och sova men bestämde mig då för att börja grejja med en header ist. och ja, resten vet ni.

Känner mig inte riktigt klar än, fast det gör jag nog aldrig :) men nu ger jag iaf. upp för idag! Jag måste få lite sömn innan det bär av till kuppoli i morrn med mami för lite shopping. God natt ♥

Bootcamp for my bootie

   Update: 2010-02-18 @19:46:59    

Gummibandsträningen var effektiv! Jag älskar när nån pushar på och gapar! Jag skulle vilja ha en bootcamp-trainer som står och skriker mig till svett och tårar. Fasen vad härligt jag undrar vad en sån kostar i timmen? En gång i veckan i tolv veckor...sen hoppas vi på lite resultat också. Men om jag kör på med konditionsträningen de övriga dagarna så ska nog det här gå susen!

Nu ska jag käka lite och invänta Vampire Diaries (varje gång jag skriver det ordet så tänker jag "vampyr diarée) sen ska jag även kolla på Susan Boyle dokumentären(?) klockan nio! Måste rappa mig med käket nu då! Några timmar om dagen med↓ vore väl fint?!



And she goes on and on

   Update: 2010-02-18 @11:34:35    

God förmiddag people. Om jag ska börja med en åsikt om "gamla" Fame-rullen så måste jag säga att den var bra men att slutet var en besvikelse. Ni vet när man ser en film som ger en mer och mer och man börjar verkligen tycka att den är hyvens och så plötsligt slutar den! Mm så var det!

Förövrigt, snö snö snö! INTE KUL! (Vilket jävla tjat va?!) Men men skottandet ger mig extra träning iaf om man ska ha någon positiv syn på det hela. På tal om träning så börjar jag på "gummibandsträning" ikväll vilket ska bli intressant. Jag hakar på my workbuddies från Lingon som var helgulliga och efteranmälde mig. Detta innebär också att jag ska få träffa lite lingonfolk en gång i veckan i tolv veckor framöver. Skitkul med tanke på att jag, på senare, bara ser dem sommartid när jag inte är tjänstledig.

Jag återkommer ikväll och förtäljer eder om mina känslor om gummibanden. Nu ska jag dricka kaffe och kolla på Top Model! Later folks♥

 


Optimist ja visst!

   Update: 2010-02-17 @19:06:35    
Jag brukar inte vara någon tidsoptimist! Men jag försår faktiskt inte hur jag kunde tro att jag skulle hinna med att göra en header idag? Ni får väl helt enkelt stå ut ett tag till:)  Nu ska jag, alldeles strax, kasta mig i bilen och dra till Camilla för lite moviemys med henne och Brallan. Ska bara ringa den sistnämnda först och meddela att vi glor hemma hos fru Larsson så hon inte undrar var i allsin dar jag håller hus utifall hon åker hit.

Idag ska vi kika på Fame igen fast idag blir det the old version, ni vet det som gick på tv för hundra år sedan. Jag minns inte så mycket mer än att det handlade om en massa kids som dansar och har sig men jag minns att jag tyckte att det var ett hyvans program iaf! I den nya filmen har jag redan skaffat mig en favoritscen som ger mig rysningar ända ut i hårtopparna. Ja, se själva!


Av någon anledning?

   Update: 2010-02-17 @13:06:16    

Jag blev plötsligt sugen på att redesigna hela skiten! Jag hade kunnat gjort den inne på min "testblogg" men jag orkar helt enkelt inte sitta och kopiera in alla kodmallar sen! Ni får stå ut med att det ser lite tomt och tråkigt ut ett tag men jag ska göra mitt bästa för att bli klar very very soon.


I'ts a Hard Knock Life

   Update: 2010-02-17 @11:35:02    
Seminariet är avslutat! I och med det så släpper alla spänningar och tröttheten sköljer över mig. Nu ska jag vila huvudet från matematik idag för att i morgon plugga lite inför nästa vecka och skapa mig nya orosmoment. Livet är väl för härligt haha det gick trots allt över förväntan idag så jag kanske ska börja bli mer positiv?

Jag har precis varit ute på promenad med Mojo och nu ska jag sörpla lite kaffe och sedan gå ut och skotta snö. Dripp droppet har ju ingen betydelse när det hela tiden vräker ner mera! Jävla moder natur!

Det känns som fredag? Kanske för att jag gjort så mycket de här dagarna och därför har de också blivit långa! Mycket har nog även att göra med ovanstående, att skräckseminariet är över, att det inte var så skräckingande och att vetskapen om att det är förbi slog mig som en knytnäve i tinningen. Jag har tagit mig upp för veckans backe och kan nu kana ner på röven en stund innan jag börjar klättra uppför igen. Jag är fredagstrött helt enkelt!















sassa brassa mandelmassa

   Update: 2010-02-16 @23:04:05    
Några timmar och ännu ett OS-guld senare. Två guld på två dagar. Vad säger man, heja Sverige. Jag har definitivt inte tid att sitta framför tv:n och titta men jag har ju setat och pluggat hemma vid m och p båda dessa dagar och med en blandning av papis vrålande och sportkommentatorernas jubel så har jag hållt mig ganska uppdaterad ändå.

Idag har det ju även varit fettisdagen. Ätit några semlor? Jag satt faktiskt här och funderade på om jag skulle rubricera detta inlägg med något som var motsatsen till det feta i fettisdagen eftersom jag avskyr semlor. Min första tanke var att jag skulle använda ordet fit efter som det verkligen liknar ordet fet men som sagt betyder det motsatta. Insåg dock att fittisdagen inte var särskilt passande.

Nu ska jag gå och snusa och sova för i morgon vankas det seminarium! Jag är lyckligtvis sjukligt trött så det ska nog dessutom gå skapligt bra att döna av idag. Haleluja för det!
God natt fettisar...eller fittisar om ni så vill!

Matte vs. världen

   Update: 2010-02-16 @15:51:12    

Den enda nackdelen med att plugga på distans är den osociala biten! Ibland känner man sig fan som den enda på jorden som sitter och arbetar med ett problem som, man själv tycker, är olösligt och man känner sig som den mest IQ-befriade och dummaste människan i världen. Helst när det kommer till matte! Om man ser på alla kurser och ämnen både på gymnasienivå, innan och efter så är ju matematik det ämne som folk anser ger sjukt höga intelligenspoäng om man är bra på det. Har du läst alla kurser som finns i svenska och gått ut med högsta betyg är du en smart jävel men har du läst motsvarande kurser i matte och gått ut med högsta betyg är du fan halvt släkt med Einstein! Eller har jag fel?




Kärlek och stöd då och nu

   Update: 2010-02-16 @12:50:00    

Jag har försökt tagit mig in på blogg.se både igår kväll och i morse. Helt utan lycka obv! Men men nu är jag inne och nu blir det musik mina vänner. Rubriken förklarar rätt bra vad det handlar om men även klippen säger ju sitt. Den gamla har alltid varit ett av mina "mest besökta på youtube klipp" och den nya kommer med all sannolikhet hamna under samma kategori! Love and Support♥




I'm gonna live forever

   Update: 2010-02-15 @17:20:59    
Jag och C kollade på nya Fame igår. Tokbra film. Jag älskar sång, musik och dansfilmer! Step Up till exempel. Klockrena filmer. Dagen på skolan idag var lika trevlig som alltid och min fältuppgift blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men det är ju alltid svårt att förutspå haha. Allt jag måste göra nu är att skriva rent och pussla ihop och förhoppningsvis blir resultatet finnemang!

Jag kom även på att jag inte har bjussat på bilden av Camilla during hennes panicattack när vi åkte upp för den branta vägen i lördags. Ja, som jag sa...hysteri! ;)


Hellooo lovers

   Update: 2010-02-14 @16:58:38    

Jag har nu förflyttat mig till mami and dadi's place. Jag har fått god mat och känner mig nu lagomt mätt och slö. Precis som det ska vara. Nu ska jag plugga lite till (alla matteböcker och datorn fick snällt följa med hit) och senare ska jag gå hem till C där vi ska laga mat och kika på movie. Det blir ändå en ganska tidig kväll eftersom jag ska upp i morgon men jag sover kvar vid C så jag är ju ändå i gringo i morrn och har nära till praktiken. Om allt går som jag tänkt så ska jag dessutom vara uppe i så pass god tid så jag kan ta mig en frisk promenad ut till skolan. Som avslut på detta inlägg kommer två bilder från gårddagens miniutflyckt. Det läckra huset och dess utsikt!


Sunny sunday

   Update: 2010-02-14 @12:47:30    
Solen skiner och den är varm! Solguden har hört mina böner. Var det Ra han hette? Ja, det kvittar bara han gör sitt jobb! i skrivandets stund står Jason Mraz för underhållningen och det spritter fan vårkänslor i hela kroppen på mig. Precis när jag skrev föregående mening så ramlade en stor klunga snö från mitt tak. Är det ett tecken tro?

Sitter även och pluggar lite denna vackra söndagförmiddag. Ingen bra kombo om ni frågar mig men det måste ju göras. Idag är det ju dessutom Valentines Day så sen blir det mys. Först hemma hos mamma och pappa och sen hemma hos Camilla. För att hinna med allt detta så ska jag nu spåna vidare i matematiken men jag önskar er alla en dag full av kärlek på ett eller annat vis! Musik till exempel! Det är kärlek♥

 


Dagssummering

   Update: 2010-02-13 @23:36:14    

Våran roadtrip blev väldigt lyckad. Camilla ville att hennes son skulle få se en och en annan skoter och kanske nån rallybil. Vi såg skog, snö, sol och...nämnde jag skog? Haha vi har åkt ca sju mil i skogen och det mest levande vi såg, förutom växtligheter, var ett rådjur. Ändå har jag skrattat mig kissnödig och haft sjukt trevligt. Vi hittade troligtvis den brantaste vägen som finns som är bilvänlig och den skulle minsann C upp för. Redan efter bara några meter satt hon och skrek av rädsla för att börja glida bakåt och jag satt bredvid och garvade som en tok. Det som var, om möjligt, ännu roligare var när vi kom upp. Där fanns ett sjukt häftigt hus men inget mer. Ingen väg åt nått håll så det var bara att vända och åka ner igen vilket C inte var så sugen på. Det tog nog en halvtimme där uppe innan hon hade samlat mod nog att våga ta sig nerför haha Jag har dessutom dokumenterat detta minne med bilder så ni ska allt få se paniken sen när jag laddat upp dem på datorn!

Helt plötsligt efter ytterligare några mil i skogen, utan någon som helst förklaring, så rullade vi plötsligt ut ur saxdalen. Där blev det fika vid den frusna sjön och till Aleks stora lycka så var det några grabbar där och sladdade runt med sina bilar. Nästan lika bra som en skoter :) När vi kom hem käkade vi och glodde på en film och nu så ska jag nog sov en skvätt. God natt kära ni!




quackie doodle

   Update: 2010-02-13 @13:11:28    

Fick mig nyss ett litet samtal från Norge. Jag tror minsann att vår käre Anka har hemlängtan ^^ det trodde hon aldrig hähä Vi planerar dessutom att åka och hämta hem nörskjänturna och göra dem svenska igen. Vi har gjort det förr och det var ju en resa to remember! Den här gången kommer nog bli mildare i sitt slag med tanke på att vi byter ut en skrikande, bajsande norsk katt mot en Malin. Mmm det är en helt annan historia!

Snart ska jag ut på äventyr. Jag, Camilla och lilleman ska ta en lite roadtrip med fika. Vi är så kreativa när det kommer till idéer må ni tro. Den här gången får Camilla cred för idéskapandet. Solen skiner, lilleman är krasslig men rastlös så en liten biltur med fikapause på nått random ställe blir alldeles lagom.

Ikväll blir det lugna gatan. Vilar mig till nästa helg då vi planerar galej. Storasyster fyller 25, svåger fyller 19. Jag måste dessutom plugga. Planera färdigt inför nästa veckas fältstudie bland annat. Vilket också innebär att jag ska få åka ut till skolan och träffa all underbara kids! Nu ska jag pylta. Klä på mig alltså! Bara för att solen skiner betyder det tyvärr inte att den är varm.
Åh vad jag längtar till den blir varm!


Fredagsmys

   Update: 2010-02-12 @21:15:46    
Känns som en uttjatad rubrik. Man kan ju fundera på hur många som använt den frasen idag? Men nog passar den bra allt. Själv sitter jag just nu och fredagsmyser med mamsen och ska snart fortsättas hemma hos Camilla.

Efter min och Emmelies promenix idag så stannade vi ute med Hanna, Anna och Ebba. Vi åkte bob, spark, miniskidor och var allmänt kidlike...härligt härligt :) Vi "vuxna" var väl värst medan Ebba mestadels var ängslig för hon trodde väl på nått vänster att vi gjorde illa varandra när vi knuffades runt i snön haha sötnöten. En, till en början, så jobbig fredag blev till något trevligt och soligt och i morgon ska jag sova aplänge!...hoppas jag!

Dead and gone

   Update: 2010-02-12 @13:45:24    

Dagens seminarium gick sådär bra. Allt, precis allt, jag trott mig förstå rasade inom loppet av en och en halv timme. Men jag förstod det här serni. Jag har hängt med på allt hittills. Det har gått lite för bra med andra ord. Nu lämnar jag genast det ämnet för det står mig upp i halsen och jag mår bokstavligt talat illa! Kan annars bero på den halva chokladkaka jag, som tröst, tryckte i mig alldeles nyss. Vad vet jag?

Mmm och eftersom jag nu tryckte i mig den jävla chokladbiten så blir det snart en promenix som straff. Kusin Memlan kommer hit om en stund så ska vi ta oss en promenad i solen. Solen som annars lyser i sin frånvaro har ju kikat fram lite titt som tätt nu. Är det vår på g? Pepper pepper touch wood!

På söndag är det alla ♥-ans dag (hoho klyschi klyschi) Då ska alla gullipluttpar fira deras kärlek och som singel så anser jag att jag har all rätt att tycka att den är överkomersiell och onödig. Hade jag haft en man (typ Channing Tatum) så hade jag troligtvis förberett en riktigt storslagen afton som det lilla mysmongo jag är men som sagt, det har jag inte och därför tänker jag vara vrång och tycka att dagen på söndag är en märklig dag. Trots denna märkliga dag så kommer jag och fröken Larsson att avnjuta en god middag och ett glas vin för att fira att vi är dem mest nöjda singlarna på jorden!


God morgon...eller nått

   Update: 2010-02-12 @08:25:45    

Det känns att dagen idag är den sista på den här skolveckan. Tjugotre år och slut som människa! Sitter och inväntar en liten träff med studiegruppen innan seminariet drar igång om lite drygt en halvtimme. Ja, drygt var ordet! Idag är jag trött!

Jag gillade nog Vampire Diaries igår. Jag säge nog för att jag gillar det hittills men mycket kan ju hända. Många skulle säkert säga att serien har många likheter med Twilight och kanske till och med True Blood. Men I love Twilight så jag ser inga fel i det. Nej, nu har jag inte tid att sitta här och tjåla. Later mates 


bråktal och blod

   Update: 2010-02-11 @19:46:38    
Närmsta gemensamma nämnare, aritmetik, mönster, taluppfattning. Jag skulle kunna fortsätta i evigheter känns det som men det är iaf en blandning av vad som rör sig i mitt huvud dagarna i ända. Känslorna är blandade måste jag säga. Man känner sig sprudlande glad och nöjd med sig själv när man äntligen förstår men det dröjjer inte länge innan den känslan byts ut mot magont för vad som komma skall. Gaah vad skönt det ska bli när det här är över! Synd bara att det måste avslutas med en fem timmar lång salstenta! Svårt att se fram emot!

Här inne är det en salig tystnad. Är faktiskt förvånad över att folk fortfarande kikar in efter besvikelse på besvikelse. Tack ni hängivna haha nej men matten tar all min energi. Så pass så jag inte ens vill vistas vid datorn om jag inte behöver!

Ikväll tänkte jag ge The Vampire Diaries en chans. Det känns ju lite hyvens måste jag säga. Nån recensent hade ratat serien men jag gillade ju för fan Buffy och vampyrerna så jag håller hoppet uppe! I let you know senare vad jag tyckte! Dubbelavsnitt med start kl 20 på kanal 6

 


Kallt, vitt och mycket!

   Update: 2010-02-04 @10:46:23    

God förmiddag! Så här efter studiegrupp så sitter nu jag och Jojo och tittar ut på grisvädret som vi snart ska möta för lite rastning och snöskottning! Härliga härliga vinter! Eller hur var det nu?


Buffrar 16%... = jävulskap!

   Update: 2010-02-04 @00:57:37    

Jag är spoiled! Jag fixar inte att vänta på onödiga små ting! Mitt tålamod försvann någonstans i oktober 1986 (sjukt medvetet för en fyramånaders unge I know!)  Det har sedan kikat fram i perioder ca 23 ggr efter det dock. Varje år mellan maj och september ungefär. Glädjens tid! Nej nu flyger jag iväg i mina interna ordgåtor igen...

Mamma och Pappa kom och störde mig i mitt pluggande tidigare. That's why jag sitter här än. Det och pga allt förbaskat buffrande som ett mobilt internet innebär. Nu menar jag givetvis inte att mina pears var ovälkomna, tvärtom...väntade till och med! Jag har fixat pyspunka på pappas bil nämligen, hur nu det gick till? Jag gjorde det för några veckor den också...på ett annat däck?! Allt jag tar i går sönder! Och allt jag inte tar i också tydligen...jag har ju inte precis varit och petat på däcket. Well well...handydad har iaf varit här med provisoriska lösningar så nu ska väl allt gå vägen på vägen så att säga moöhöhö...

Jag ska sova nu...studygroup tomorrow! What's with the swenglish kan man undra? Svaret är att det är så jag skriver, det är så jag pratar, det är så jag är. Swengelsk. Jag är från Swengland! Eller kanske snarare Swamerica...swamerican, swamericanska? Hm...svammel, det är ju tydligt det.
Äh fy fan jag vet inte vad gör här när jag ska vara där (pekar mot sovrummet) Godnatt!


It's alive

   Update: 2010-02-03 @17:47:52    
It?! Ja, jag alltså. Man kan nog nästan kalla mig en "it" just nu. Jag ser utsom ett åkerspöke kind of. Man skulle kunna fråga sig, som alltid, varför jag har en blogg? Jag skriver ju aldrig. Eller jo, periodvis men absolut inte regelbundet. Det här är min...få se nu, femte bloggadress på blogg.se så jag har med andra ord, ett flertal ggr under ca fyraårs tid, lovat att bättra mig men utan resultat. Men då kan man ju faktiskt fråga sig vem man skriver för egentligen, eller för vem? Jag skriver för min egen skull låter ju vansinnigt klyshigt så det tänker jag inte dra till med. Jag tänker helt enkelt inte dra till med nått tror jag. Vi tar det som det kommer helt enkelt.

Idag har jag skottat snö inte mindre än tre gånger. Vilket jävla skitväder! När ska det bli vår egentligen? Jag och Hanna kom överens om att en vargavinter som denna borde innebära en hejdundrans sommar men om jag känner Sverige rätt så regnar den väl bort i år också. men I don't give a shit just nu bara snön försvinner!!!

Hanna och Ebba har varit här tills för en stund sen. Vi har lagat mat, varit ute i snöstormen, tittat på movies och käkat fruktsallad. En bra dag med andra ord. Nu är den mindre bra med tanke på att jag pluggar men det måste väl göras det också tyvärr. Jag vill bara vara klar nu så jag får jobba! Suck suck suck! Ett år kvar efter sommaren...det borde väl gå fort!?


God morgon Skeppmora

   Update: 2010-02-01 @09:58:22    
Jag och Jojje var nyss ute på en liten morgonpromenad. På hemvägen mötte vi Chrissie på en av hennes fina islänningar. Jojje, som aldrig sett en häst på nära håll i hela sitt liv, var i full gång med att hävda sig både under och långt efter mötet. Jag anar att han inte vet sin storlek den lilla korven! Men men är man uppväxt med leonberger så anar man nog inte att man är en pappihuahua och ca. 50 kilo mindre haha

Nu ska jag ta tag i denna röra inann Hanna och Ebs kommer och äter lunch med oss. Ska nog ringa kuselini nu tror jag. Idag ska jag även betala lite räkningar vilket kan vara det roligaste jag vet. Jag har skickat pappa på uppdrag att gå in på banken och sätta in pengar (var inte riktigt beredd på att få kontanter för lgh) så jag hoppas att han har kommer i håg det nu! Dags att sätta igång!