Äntligen slut...

   Update: 2009-11-30 @23:09:05    
Ja ni, nu är äntligen den här helvetesdagen över. Tog mig en välbehövlig dusch när jag var färdig med allt ståhej och nu har jag kojsat ner mig i min renbäddande säng! Datooren fick pluggas in här bredvid för nu ska jag somna till en film var det tänkt. Det värsta är dock att jag bara tror att jag kommer somna men så blir det ju aldrig. I don't care though för än kan jag då inte somna och varför glo i taket när man inte behöver? (bad excuse)

Hoppas ni haft en trevlig dag. Min har varit skitjobbig tackar som frågar...

Sov Slött...

Suck, Pust och J*vlar...

   Update: 2009-11-30 @20:36:27    
Nu har jag fasen hållt på och bökat här hemma hela dagen och jag är utpumpad! Ni ska ju inte tro att jag är klar heller, nähä...jag är på språng till tvättstugan nu och golven är varken dammsugna (säger man så haha) eller torkade.

Syrran, Ank, Camilla och grabbarna har varit inne i stan så jag gjorde en liten beställning och de köpte med blockljus hem till min adventsljusstake. Så nu mina vänner har även Jämpers tänt det första ljuset i staken! Ganska snabbt ändå, förra året tror jag att jag fick tända tre stycken på en gång heheOj vad bordet behöver smörj! Jahapp, ännu en syssla...körs ;)

Första advent och inget har hänt...

   Update: 2009-11-30 @14:09:16    
Som alla vet så var det första advent igår. Jag, till skillnad från alla andra, har inte bråttom med julpyntet. Var alldeles nyss ner i källaren och hämtade ljusstakarna hehe (finurlig rubrik va? ^^)

Förrådet kommer inte att bli ett roligt jobb när det är dags att flytta :/ allt är en enda härva och då även syrrans prylar är där nere så är det grejjer upp till taket. Jag får väl helt enkelt ha nån sorts garage-sale!

Jag tar inte heller i så jag spricker med mitt julpynt nu, ljusstakar i alla fönster och julgardiner endast i vardagsrummet får duga i år! Allt ska ju ändå undan igen snart!

Nu hör jag tvättstugan ropa! Later...

Ta mig till havet...

   Update: 2009-11-30 @10:47:01    
Det här vädret gör mig galen! Det gör mig helt klart till någon annan än mig själv iaf. Jag känner mig trist, trött och allmänt irriterad. Känslor som jag inte stöter på ofta på sommaren! Då mår jag prima och är en glad skit!

Nu, efter en väldigt slö morgon, så ska jag sätta i gång med alla nödvändigheter. Fast jag tror jag börjar med kaffe!

Sur, mörkhårig och skvatt galen!


Attans bananer...

   Update: 2009-11-30 @00:50:06    

Jag var tvungen att skicka iväg ett sms till min handledare idag och be om att få komma tis-tors den här veckan ist. Jag hade helt glömt bort att mamma jobbad i natt och att hon med andra ord inte kan vara Mojjevakt i morgon och detta kom jag på när klockan var halv elva! Tid till att komma på en annan lösning fanns alltså inte. Tur att jag har tilldelats världens bästa handledare som står ut med mina sistaminutenändringar som på sistone har kommit lite för tätt inpå varandra!

Dagen i morgon får gå åt till andra nödvändigheter. Jag måste bland annat fotografera lägenheten och fixa en annons. Någon som är sugen på en tvåa på KB? hehe you know where to find me i så fall!

Filmen var lite av en besvikelse måste jag säga. Inte alls så bra som man vill att en film ska vara men ändå sevärd. Borta bäst och hemma värst eller nått liknande, titeln alltså. Well well, sällskapet var tiptop iaf. Malin kom också efter avslutad biofilm vilket alltid är lika trevligt.

Nu är det dags att tvätta bort facet minsann!


Happy...

   Update: 2009-11-29 @18:45:22    
Det är några stycken som har lyckats hitta hit ser jag trots att kommentarerna lyser i sin frånvaro. Jag ska dock inte säga nått för jag är lika kass på det jag också.

I slutändan blev det julskyltning i Ludervika ist för här hemma i Bärget. Fint och så men relativt ointressant. Vi var hungriga så vi siktade in oss på mat ist.

Snart ska jag dra hem till Camilla. Vi tänkte glo på en film som vi planerat att se. Vi har liksom sånna där "JennyochCamillafilmer" som man redan vet att man inte kan hyra och se innan den andre kan vara med och titta haha Jag måste ju även få höra hur det var i helgen. Hon och The Raff har varit på Hela Huset Gungar i Borlänge. Jag skulle varit med men kände att jag har annat att prioritera för tillfället. Synd som attan men mitt prio numbero uno gör mig lycklig i själen så då gör det ingenting :)


Jag måste även säga att jag är helst såld på Leona Lexis nya låt Happy. Tokbra och lägg märke till hur låten börjar. Jag tycker den påminner sjukt mycket om en annan gammal kultlåt. Let's see om ni hör det jag hör...
Välkommen till det nya..!

   Update: 2009-11-29 @11:56:16    
Jajjemen, ut med det gamla och in med det nya var det! Här kommer alltså mina nya funderingar och äventyr knappras ner och det äventyr som står närmast är väl att jag ska flytta! Inom en framtid kommer jag att bo i allas vårat älskade Skeppmora! Mer, och mycket mer, om det kommer senare!

Bloggnamnet då?!

Jaempa ser ju kanske knasigt ut men let's not be so swedish för en stund ;) ae skall läsas som ä, som i jaegermeister ni vet.

Jag har gjort detta förr må ni tro, bytt blogg. Och jag har alla de tidigare gångerna sagt att just den var gången var den sista hähä...så jag säger det väl igen då. Nu är det den sista! ;)

Nu ska jag göra mig i ordning för sen blir det julskyltning med pappa Johan och Ebbson.

Välkommen åter och hoppas ni får en fin första advent!


lånad och länkad