Förkyld eller bara trött?

   Update: 2010-01-31 @19:51:40    
Ja, gränsen är fin i Jennys värld. Försökte gång på gång skriva ett inlägg igår men tog mig fan inte in på blogg.se. Var det bara jag som hade bekymmer tro? Jag känner mig som sagt lite krasslig. Antingen är det sjukdom på G eller så rinner bara allt över eftersom jag äntligen är färdigflyttad? Jag har då ingen som helst lust att vara sjuk nu iaf så jag hoppas på det sistnämnda. Nu när jag inte har en massa stressgöra på schemat så vill jag komma igång med träningen igen och med det sagt så vill jag även be moder jord, eller vem det nu är som jävlas med vädret, att det ska bli vår snart! Åtminstone mildare än -20!

Idag har jag haft finfrämmande x tio...ish. Hanna, Ebba, Johan, Amanda, Camilla och grabbarna men även till och från Madde, André, mamma och pappa. Vi har fikat och käkat tillsammans och Ebba och Hanna har äntligen fått sina julklappar haha...dagen i stort har varit ytterst sällskaplig förutom min trötta huvud som dessutom är fyllt med snor! (too much info?)

Nu skulle jag i ärlighetens namn kunna gå och lägga mig men jag ska nog plocka lite först. Det kommer bli en hel del plockande framöver men nu behöver jag iaf endast plocka på ett ställe vilket känns lyx! I risk för att dra ut ännu mer på detta värdelöst trista inlägg så slutar jag nu. Good evening! 

wired up

   Update: 2010-01-29 @19:30:08    

Wohoo...mitt internet fungerar klockrent! Det ska jag fira med ett glas vin! Jag kommer , de närmsta dagarna (veckorna?), att leva bland ett berg av saker men det gör jag så gärna så för nu är jag iaf färdigflyttad! Fy fan jag ska aldrig mer bära en tung sak i hela mitt liv...förhoppningsvis hähä

Nu ska jag krejja lite! Jag önskar er alla en massa fredagsmys! Kiss n' bye bye


Äntligen färdig

   Update: 2010-01-29 @15:00:52    

Jag har spenderat hela förmiddagen med att flytta ur förrådet! Nu är jag färdig, det är helt tomt, jag är klar!! Klockan fem ska jag lämna över nyklarna och sen är lägenheten någon annans.

Om allt går vägen så drar nog jag och Mallan ut en sväng i kväll. Är grymt sugen på att ta mig en dusch, fixa frillan och träffa lite folk efter en vecka i slokläder och svettigt flyttande!

Jag är så pass slut nu så jag orkar inte skriva mer nu...har inte mycket mer att skriva heller för den delen :) Kanske återkommer senare...Bye bye for now


God natt världen

   Update: 2010-01-28 @23:43:07    

Ligger i sängen på Maddes rum med datorn på magen. Jag ska alldeles strax stänga ner, sluta mina gröngrå och sova som en död gris! Lite nostalgiskt ändå. Det här är ju ändå mitt flickrum (kan man säga så eller blev jag plötsligt urgammal?). Yeah yeah whatever...

...jag minns när jag låg här inne i min lilla säng för ca åtta - tio (?) år sedan och grinade för att vi skulle flytta och jag skulle få lov att dela rum med Johanna. Pappa satt på sängkanten och tröstade och sa att det skulle bli bra och jag storbölade och klagade på att Johanna aldrig städade! Haha (det slutade med den klassiska tejbiten på mitten av golvet). Men vi flyttade dock tillbaka hit igen när det blev tillökning och Amanda blev utklämd och nu ligger jag här igen och glor i taket. Vilka minnen man har i det här rummet ändå! Som när jag var tretton och satt på golvet och tjuvrökte ut genom fönstret. Hur vågade man det liksom?! (Pappa, om du läser så ber jag om ursäkt i efterhand). Eller när Hanna sov hos mig (som hon gjorde i princip varje natt när vi gick i sjuan) och jag, en morgon, blev lite yr i skallen när jag reste mig upp och svimmade knall fall ner i golvet. Hanna vaknade inte förrän jag kvickade till igen och då sa hon (jag citerar) "Vad fan håller du på med?!" haha....

Nu är iaf lägenheten urstädad och i morgon överlämnar jag nycklarna. Angelica, angående din kommentar i föregående inlägg så är jag inte helt och hållen i Skeppis än men sms kommer så fort det sker! :) Nu ska jag sova! Godnatt


What's up nu då

   Update: 2010-01-28 @11:30:00    
Nu har dem visst gjort några ändringar inne på blogg.se. Det förklarar nog också varför jag inte tog mig in igår kväll/natt när jag tänkte knåpa ihop ett litet inlägg. När jag tröck på "logga in" så ploppade det upp en sån där ruta man ska fylla i användarnamn och lösenord, som om den vore lösenordsskyddad alltså. Men Men som sagt, det här förklarar den saken. Det blev bra dock...myket bra!

Nu ska jag dra igång på sista rycket tänkte jag. I morgon är jag ready and done with K-B. Fick ett mail om att mitt internet är skickat också så det borde komma idag eller i morgon! nu ska vi bara hålla tummar och tår för att hastigeheten är som den ska. 

Innan mitt sista ryck så ska jag nog kila över till Camilla på en kaffe. Skulle egentligen gått dit i eftermiddag när hon hade kursat klart men hon blev hemma med en lite hängig Aleks. Bäst att jag går dit och kramas lite! :) Den lille killen kommer en dag att fånga många små flickhjärtan! Vilka ögon! Jag lägger nog upp en bild så ni förstår vad jag menar! :) 


Sovmorgon?

   Update: 2010-01-27 @20:58:24    
Sitter här och funderar på om jag ska unna mig en liten sovmorgon i morrn och sova tills jag vaknar! Det brukar visserligen inte bli överdrivet länge det heller men senare än klockan halv sju iaf!

Idag har jag hunnit med en hel del. Lite mer i morgon och sen är jag färdig! När jag var på väg till huset idag så visste jag att jag skulle vara tvungen att skotta hela uppfarten innan jag ens kunde köra ner på gården. Hujeda mig vad det har snöat idag! När jag väl kommer dit så ser jag till min stora förtjusning att min svåger och hans far, även mina grannar nu då, har skottat av hela uppfarten åt mig! Vilka underbaringar va!? En till underbaring är kusin Steffe som får agera elektriker åt mig när helst det behövs! Jag får nog bjuda alla på en fest snart! :)

Nu ska jag snart få lite gött i magen. Papi står i köket och fixar varma mackor med tonfiskröra :P
Smaskens efter en hektisk dag som denna!

Jag fryser ihjäl!

   Update: 2010-01-27 @11:39:16    

Nu får det vara nog! Det är ju för fasen tal om snöstorm och här sitter jag och väntar på våren! Galenskap! Hm...jag är trött som en pensionär också. Satt vaken och pluggade långt in på natten och skuttade (fel ordval kanske) upp i morse och fortsatte innan seminariet som började klockan nio. Vad ska man göra liksom? Hinner man inte på dagarna så få man ju helt enkelt göra det nattetid. Jag behöver dessutom inte sova så värst mycket men fyra timmar är aningen för lite kan jag tycka. Nog känns det så nu iaf.

Nu har jag iaf pluggat in lite så jag har tid att städa klart i lägenheten. Sen väntar jag bara på att mitt internet ska komma och när det väl gjort det så ska jag bli Skeppmorian på heltid. Det ska bli skönt att slippa flacka runt på det här viset!

Innan städning så ska jag åka till stan med fru Larsson en snabbis. Hon ska shoppa gitarr och jag ska köpa hundmat till mammas galna hund som äter mer än en flock hyenor. Tacka vet jag Mojo som äter ett par deceliter om dagen. Fast det är ju klart. Zorros magsäck är nog större än hela min hund. Han är ju som sagt ett monster. (Ett väldigt gulligt monster dock) Här nedan var han inte så stor inte.
Nu är han väl si så där en 40 kilo tyngre!


En dag full av omöjligheter

   Update: 2010-01-26 @12:04:33    
Studiegruppen i morse gick väl sådär bra. Tekniken var inte riktigt på min sida och jag spenderade större delen av tiden med att försöka höra vad alla sa bland alla missljud och fördröjningar. Nu ska jag iaf plugga vidare och hoppas på att jag blir klok på alla andra baser som det så vackert heter.

Förhoppningsvis blir jag klok nog i tid så jag hinner med lite städning idag också. Det är en konst att flytta, flyttstäda och ta igen tolv års matematik må ni tro. Lite överdrivet kanske men det är då iaf snudd på sant. :)

Usch vad jag längtar till våren nu! Värme! Jag vill ha värme. Jag behöver värme! Jag är inte skapt för den här årstiden, varken fysikst eller psykiskt! Torr som fnöske och arg som ett bi!


Felplanerat

   Update: 2010-01-26 @00:53:19    
Tack vare mitt soffgrisande idag så har jag inte fått mycket gjort! Nu måste jag sova! Jag skulle sovit för typ tre timmar sen minst. Jag gillar inte att planera men jag misstänker att jag måste börja anstränga mig lite mer om det här ska bli klart nån gång. Jag gillar inte att sova heller...det stjäl för mycket dyrbar tid! Men nu måste jag göra det! Sova alltså!

Och så var dagen förbi

   Update: 2010-01-25 @20:24:28    

Efter mitt förra inlägg gick jag hem till mamsen. Som jag misstänkte så fick jag mig lite gött käk och vet ni vad jag har gjort sen dess? INGENTING! Jag har varit på väg flera gånger upp till lägenheten för att städa men har gång på gång "ramlat" tillbaka ner i soffan igen av olika anledningar. Den första var Unknown Diseases och som väntat så satt jag sedan här och snyftade som en unge. Sen blev det lite kaffe och då fastnade jag framför Elin Kling på förkväll. Efter det så gick jag och mami ut med hundarna och ja, nu sitter jag här.

Jag känner mig dock inte så stressad. Lägenheten är i princip tom och jag har ju hela veckan på mig. Att städa kommer inte ta särskilt lång tid så det är nog ingen fara. När halva dagen har gått åt till plugg så kan man väl unna sig en ledig eftermiddag åtminstone. För att förstärka detta så tänker jag nog ta mig en varm dusch nu och sedan gå hem till Camilla och kika på film. Linda och Alicia är också där och bland allt det hektiska så hinner jag nästan aldrig träffa dem! Ja, så får det bli.
För vem vill inte träffa en sån här goding!
Det n:te talet ska bli min vän!

   Update: 2010-01-25 @14:47:35    

Ett seminarium senare och inte är jag klokare för det! Men men det kommer väl förhoppningsvis :D Jag måste helt enkelt gaska upp mig! Jag kan ju inte anta att jag ska misslyckas innan jag knappt har börjat! Vilken inställning va? Det kommer att gå galant! Det har Göteborg sagt ;)

Efter att ha spenderat det mesta av förmiddagen framför en dator i en tom lägenhet så ska jag nu traska ner till mamma, hoppas på att hon tänker bjussa på lite käk och sedan ska jag dra igång med städning av tom lägenhet bland annat. Jag måste även plocka ur hela förrådet. Något jag inte ser fram emot precis. Om jag hade styrkan så skulle jag kasta allt skit som är där nere...men det har jag inte. Jag är en samlerska helt enkelt, en samlerska som har ett litet minne i minsta bokmärke, i minsta lilla skit! Skit också!


Little miss doubt

   Update: 2010-01-25 @12:08:27    
I väntan på seminarium. Lite drygt en timme kvar och jag sitter och förbereder mig mentalt. Om nu det är möjligt. Vi träffades för studiegrupp i morse och gick igenom frågorna inför kommande session. Jag förstår fan inte om jag förstår! En hyvens känsla...icke. Ibland känns det som om jag förstår men då tror jag istället att jag måste förstått fel eftersom chansen för att jag skulle förstå är minimal. Den där meningen didn't made sense men det gör inte matematik heller. Jag kommer vara ett nutcase efter de här tio veckorna!Snart är det över...

   Update: 2010-01-24 @19:35:26    

Den här veckan ska jag bli klar med flyttandet! Det ska bli så otroligt skönt när det är ur världen. I flera veckors tid har jag packat, kånkat, burit och packat upp samtidigt som skolan dragit igång med allt vad det innebär.

Jag beställde mig ett internet nyss. Det blev ett Tele2. Har testat med papsens i helgen och det har funkat klockrent så jag hoppas att det kommer att fortsätta så. Man skulle kunna säga att jag har blivit lite bortskämd av hastigheten på det internet jag har haft hemma nu. Så nu måste det här liksom leva upp till mina krav för annars skickar jag tillbaka skiten!

Kvällen igår var hemskt trevlig! Vi åkte visserligen in till stan en sväng fast vi sagt att vi inte skulle det men vi var bara där en stund så det var alldeles lagomt. Jag är och har varit sjukt trött idag men ska plugga lite nu innan läggdags. Ska sova hemma hos mor och far inatt eftersom jag har skola i morgon och behöver ett internet. Dags att sätta igång då kanske.


Mucho nice evening...

   Update: 2010-01-23 @13:16:34    

Kvällen igår var förträfflig! God mat och trevligt sällskap på kvällssidan och goda drinkar och lika trevligt sällskap efter det. Jag, Camilla och Malin åkte in till stan mot nattkröken. Där mötte vi upp Madde, André, Therese och Andreas. Vi slog ner våra nätta inne på Lobby till en början och fortsatte sen ner på UNDERBAR. En alldeles lagom kväll skulle man kunna säga!

Ikväll blir det ännu en "lagom kväll" :P Jag och en massa annat folk ska spendera kvällen in my mansion och fira mina vita väggar skulle man kunna säga.


Nu är jag hemma hos mamma och pappa en svängish för att duscha och grejja lite. Jag hoppar mellan bostäder just nu. Jag kan inte duscha i huset för där finns inga saker till sådant. Sakerna är i lägenheten nerpackade i kartonger...jag får därför sno mammas och alla systrars saker här hemma så länge. Men det går ju det också. Som avslut på detta genomtänkta inlägg så ska ni få höra min nya favoritlåt som Mälin introducerade mig för här om dagen!


Bye Bye Norway Bye Bye

   Update: 2010-01-22 @22:10:59    

Efter en hektiskt dag så har vi nu ätit och snart ska Angelica och Maja åka mot Bärgä. I morgon åker dem till Norge och kommer inte hem fören om ca tre månader. Jag tro minsann att det blir vi som åker och hämtar hem dem. Det börjar ju bli lite av en tradition :)

I morgon vankas det fest i Skeppis! Jag vet inte om jag kan kalla det inflyttningsfest men en delfest av en sådan iaf haha

Nu ska jag säga adjö till norskarna...de ska åka men vi myser vidare. Later lucky bastards...


Hemma...men inte länge till

   Update: 2010-01-22 @11:16:17    
Sitter i den tomma lägenheten nu. Kommer jag att sakna stället? Inte så värst faktiskt. De sista åren har det inte riktigt känts som mitt hem av olika anledningar så det ska bli skönt att bo någon annanstans och få skapa sig ett alldeles eget litet hem!

Det är så pass tomt här nu så det ekar när man pratar. Har dock lite prylers kvar som jag måste köra iväg men det får bli i kommande vecka. Nu tänkte jag att jag skulle hoppa in i duschen så jag har det gjort. Jag skulle egentligen åkt till IKEA idag men jag insåg igår att jag varken har tid eller ork. Angelica och Johanna får åka istället. De ska till Örebro och hämta Maja som kommer med tåget så de får springa in på IKEA och förhoppningsvis hitta det jag vill ha och köpa med det åt mig.

Om någon timme ska jag åka ut till skolan (Praktiken). Maria har plockat i hop lite böcker som jag ska låna och så vill jag hinna dit innan barnen åker hem. Sen bär det av till Ludvika för att handla matvaror. Inget jag tycker är speciellt kul men det måste ju göras. Camilla däremot älskar det där! Jag tycker att det är roligt att vandra runt i klädaffärer och hon tycker att det är roligt att knata runt i mataffärer! Ja, alla är vi olika haha


Blöggish Från Faluuuun...

   Update: 2010-01-21 @00:12:55    
Sitter hemma på lillasysters rum i Falun. Vi har nyss varit på bio. Sherlock Holmes! Verkligen bra! Att rekommendera helt enkelt. Skolan idag gick bättre än förväntat. Jag förstod till och med en del höhö. Nej men med lite (mycket mycket mycket) plugg så ska nog det här gå vägen. Jag kan ju dock berätta redan nu att det inte blir många glas vin de närmsta tio veckorna! Jag behöver varenda hjärncell som finns i mitt välfyllda huvud!

En ny dag i skolan väntar tomorrow! Vi ska bland annat se en föreläsning som handlar om en engelsk bok om matematik på 800 sidor...Mmm nu kanske ni hajjar varför jag strävar efter full hjärkapacitet!..och vet ni vad det "roliga" är? (Dum fråga, klart ni inte vet) Jo, jag har inte ens fått tag på boken! Jag hoppas dessutom att jag ska ha lite tur och hitta en begagnad. Den kostar liksom 1200 spänn ny! Hujeda mig! Någon som har en upplaga som den vill bli av med och som vill tjäna en tjuga eller två? Om så vore så heter boken "A problem solving approach to mathematics for elementary school teachers...Ja, ni hör ju själva!

Hallooo där...

   Update: 2010-01-19 @15:12:35    

Hemma igen från stadens ärenden och har nyss kastat in tvätt i maskinen! Inte kul! Fick ett sms av handledare Maria om att jag skulle ringa henne när jag hade tid. Ringde upp och hon berättade att hon haft betygskonferens med min seminarieledare från högskolan (harkel* harkel* och varning för skryt) Hon berättade även att hon kommer att ge mig ett VG på min verksamhetsförlagda utbildning! I högskolans värld så är det högsta betyg serni ^^ haha

Jag fick även en massa bra tips om min nystartade kurs eftersom hon nyligen har läst den och hon skulle dessutom kika efter böcker som hon hade kvar så skulle jag få låna dem sen. Underbart! Har jag nämnt att jag har världens bästa handledare? Ja det har jag men det är värt att nämnas igen :D

I natt ska jag och Malin övernatta in my mansion för att sedan dra till Falun och Högskolan Dalarna i morgonbitti. Jag planerar nog att kunna flytta in permanent snart, jag måste bara skaffa mig ett internet! Det fanns ett hyvens studenterbjudande på Tele2's mobila bredband men frågan är nu bara hur bra mottagning jag kommer ha? Är det någon som besitter ett sådant och bor i någonstans i en skog så hör gärna av er och berätta hur det funkar!

 
BRA ELLER ANUS?!
   
                                              
I tid..?

   Update: 2010-01-19 @09:32:35    
Jag skulle gå upp i tid. Är det "i tid" nu tro..? Well well jag gick upp för bara en liten stund sen iaf. Nu ska jag snart kasta mig ut i bilen och dra till stan var det tänkt. Måste köpa tyg...eller gardiner men jag tvivlar på att det finns några som faller mig i smaken (jag ser dem liksom framför mig). Det blir nog säkert tyg iaf.

By the way! Vart är världen på väg?! I går kväll brann det i en lägenhet i Grängesberg. Polisen misstänker mordbrand...MORDBRAND! Det läskiga är väl att man nästan inte blir förvånad längre. Vad som helst kan ju tydligen hända nu för tiden. Folk verkar ha tappat förståndet helt. Unga flickor blir våldtagna, pensionärer rånade och människor brinner inne. Usch jag mår illa.

ARTIKEL OM BRANDEN

Ojsan Hoppsan...

   Update: 2010-01-19 @01:42:05    
Det man inte inte hinner med på dagarna får man helt enkelt göra på nätterna! Ja, en header som ni kan se! Mojje mysmongo fick medverka :D Kruxet är nu bara att jag ska upp i tid i morgon. I tid betyder very very early om jag ska vara övertydlig! Jag måste nämligen hinna med sjukt mycket innan klockan 14:00 för då mina vänner ska jag tvätta! Inte kul!

Med det sagt så är det väl lika bra att sova en skvätt...åtminstone försöka! Godnatt ♥

OBS! HEADERLESS!

   Update: 2010-01-18 @13:39:08    
Jag är så trött på vintern nu så jag tog bort all snö och alla tomtar! Jag får helt enkelt vara utan header tills att jag har tid att göra en ny. Kanske hinner ikväll eller kanske nästa vecka. We'll see :) Men jag ska göra mitt yttersta!

Vilken röra!

   Update: 2010-01-18 @12:25:54    
Jag tycker om att vara sysselsatt men det här är ju olidligt! Jag vet ju knappt var jag ska börja! Jag tänkte tvätta men det fanns ingen tid idag så det fick bli i morgon! Jag har saker att läsa men det får nog bli senare idag och i morgon medan jag tvättar. Då ska jag alltså bara bestämma mig om jag ska börja plocka här eller om jag ska åka till Skeppis och plocka där? Jag tror jag måste göra lite av varje..? Plocka lite här och ta med det till Skeppis och sen plocka lite där...Ja, så får det bli!

På onsdag drar jag och Brallan till Falun. Skola. Kursintroduktion. Matematisk begreppsbildning. Hjälp! Jag kan inte matte! Jag har aldrig kunnat! Kanske dags att lära sig nu då? Men begreppsbildning! Vad är det för fel på addition och subtraktion? Det är ju iaf begripligt! Men men jag antar att det är det som är själva grejjen. Dem tror helt enkelt att jag ska kunna bilda mig ett begrepp om matematik...tji fick dem! Jag kanske får kicken! Kan man få kicken från högskolan? Någon som tycker att jag överdriver? Ja, kanske...vi får vänta och se helt enkelt! ;)

 


Lite allmänt tjafs!

   Update: 2010-01-15 @21:45:20    
Sitter hemma hos Camilla och knapprar på datorn. Hon och Malin har åkt till pizzerian för att köp flott och jag väntar snällt här hemma med en trött hund och två sovande små grabbar. :)

Dagen idag har, som alla andra dagar, spenderats i huset i Skeppmora som dessutom börjar bli färdigt! I alla fall så pass färdigt så att man kan bo där! Jag ska som sagt ta med kameran någon dag och lägga upp lite bilder här inne på blöggish men jag måste tyvärr erkänna att jag varit totalt pantad som inte tagit några "före bilder". ÄttÄn! Det blir ju så mycket roligare då!  Men men det är ju resultatet som räknas :P

Nu kom tjejjorna hem igen och vi ska snart kika på en film. Hoppas ni alla får en trevlig kväll!

Slut som människa..!

   Update: 2010-01-14 @00:31:18    
Jag är så trött! Allt jag har att säga är:

Mitt framtida hem har gått ifrån "gullig liten stuga" till "Rock your socks of mansion"!

Tjugondag knut var visst den 13:e, jag skrev "igår" (alltså den 12:e)

Ovanstående kvittar egentligen, jag kommer ändå inte hinna byta header!

På Lördag ska jag våga vägra vintern!

Fint folk jobbar på bank!

God Natt! ♥

KORT OCH KONCIST!

   Update: 2010-01-13 @10:29:47    
Jag inser att min header skulle ha försvunnit senast igår (Tjugondag Knut)! Men jag vet inte riktigt när i framtiden jag kommer hinna krejja inne i PS så den får helt enkelt hänga med ett tag till! Förreseten så hörde jag på radion igår att mexicanarna har kvar sina julprylar till slutet av februari!

Jag har heller inte tid att sitta här och knappra...måste få fart på saker och ting. Håll ut! ;)
Puss och Hej

Ingen rast och ingen ro...

   Update: 2010-01-12 @11:44:15    

Har unnat mig en stund av att sitta på röven och passar därför på att kika in här. Har alldeles precis varit ute med Jojje och gick även en runda med Zorro eftersom mami sover efter nattens jobb.

Just nu känner jag mig ganska handfallen faktiskt. Vet inte riktigt vart jag ska börja. I mitt nuvarande hem ser det förjävligt ut och i mitt framtida likaså. Vad gör man först? Jag åker nog helst till Skeppis men eftersom mami sover än så måste jag ta med mig lillstrumpan vilket inte kommer att vara populärt i hans rastlösa värld! Hmm....

Hur som helst så har jag saker att göra på båda ställen så det är väl bara att bestämma sig och sätta i gång antar jag...Höj så länge!


TUCKED IN...

   Update: 2010-01-12 @00:17:51    
Japp, nu ligger jag nedstoppad i sängen efter en dag fylld med arbete av olika slag! Har tagit med mig datooren till sängen i hopp om att kunna slockna till en film. Jag har så satans svårt att somna nu för tiden! (Kan kanske bero på att jag egentligen vet att jag inte kan somna till filmer så jag kommer troligtvis vara pigg och vaken även klockan 02:00!)

Jag tog mig tack och lov till Skeppis idag trots att bilen ville göra det svårt för mig. Papi kom hem med lite luft och sen åkte jag fram för ytterligare pumpning och det verkar som om luften bara hade gått ur däcket. Alltså ingen punktering. Väl i huset så har jag målat och målat och målat och det blir vitt, vitt, vitt! :D jag är ganska envis när det kommer till hur jag vill ha det och när jag får ideér så ska dem genomföras! Pappa tror att det kommer se sterilt och sjukhusaktigt ut men han ska nog få se! :)

Anna Banan kom och gjorde mig sällskap i allt målande vilket var toktrevligt eftersom vi nästan aldrig hinner ses no a days! Tack för det Ändiii! Strax efter att Anna hade åkt kom även Malin som sedan följde med hem till Camilla för lite movienight. Det blev dock ingen film utan livliga och intressanta diskussioner ist. Nästan roligare om ni frågar mig. Ankers och Linda var också där och kvällen har varit väldans trevlig! Thank you women!

Dags att sova nu då! Eller kanske snarare kolla på film men jag hoppas ju på det förstnämnda! Good Night♥

TÅRTA OCH TASK (alltså inte en task, det är task!)

   Update: 2010-01-11 @15:05:23    

Seminariet i morse gick bra men nog fasen är det skönt att det är över! Att gå upp klockan halv sju var ju inte heller något jag gjorde nyss så nog var det tröttsamt!

Efter skola så åkte jag, Johanna och Mojo hem till Angelica som fyller år idag...20 + säger hon själv men egentligen så är det väl 20 + 4 haha...hon hade dessutom gjort en hyvens tårta som var lika fin som den var god!

Har precis kommit hem till mamma och skulle egentligen lämna Jojje för att sedan dra till My mansion och måla men upptäcker att luften gått ur däcket (hoppas jag på! Det är säkert punka). Jävla jävulskap om ni ursäktar! Jag som tänkte hinna dit innan det bli mörkt men det kan jag ju glömma nu! 

Nej...dags att ta tag i sakerr då daaa! Ta er en titt på Ankers otroliga bakverk...eller ja, hon har ju mest vispat grädde och pusslat ihop den! Men har hon inte gjort det bra så säg!


FIX OCH TRIX OCH TALGOXE

   Update: 2010-01-10 @18:15:02    

Ja ni, det var inte i förrgår! Jag har varit en sådan upptagen fixare förstår ni, därav bloggisgbristen! Här går det nämligen framåt! Men även lite bakåt och i sidled. Jag har iaf fått lägenheten såld och nyklarna till huset! :D och talgoxar fick jag också på köpet! Vad med kan en flicka begära. (1 000 000 och Channing Tatum) De senaste dagarna har jag spenderat i min framtida by Skeppmora. Där har det rivits tapeter, spacklats, slipats och målats! Resultatet kommer att bli helt i min smak! Annars vore det ju konstigt!

Idag fick det bara bli en kort sväng som arbetare dock. Jag ska nämligen hinna förbereda mig lite inför morgondagens seminarium, så kvällen får spenderas här hemma vid skrivbordet.

Helgen har varit trevlig och fullspäckad! Dona på dagarna och trevligheter på kvällarna. Fredagkvällen ägde rum på UNDERBAR och vi dansade oss rödblommiga i vanlig ordning. Igår kväll var jag hem till kusin Älin och lullmyste lite med henne, Evven, Malin, Ank och Petra. Vi styrde sedan nosarna mot stan och Selmas. Rätt trevligt och lagom. Lite eftersnack hemma hos Jim och sen GICK(!!!) jag hem för att sova några timmar innan nästa dag tog fart med alla sysslor som hör där till!

Jag ska bättra mig på bloggfronten! Bilder på my mansion kommer givetvis också så småningom! Ja, det är ett mansion och ingen gullig liten stuga som mamma så klumpigt uttryckte det!


Första dagen på det nya året...

   Update: 2010-01-01 @17:09:49    

Sliten! Jag börjar bli gammal tror jag! 2010 innebär ju att jag snart kommer att fylla 24 år. Shit pommes! Vart tar åren vägen?

Vi firade iaf in det nya året med stil hähä. Glitter, champange och snönubbe är nog en bra beskrivning på nyårsafton 2009. En himla massa glitter...på sprayflaska. Folk kom och gick och det nya året skålades in samtidigt som vi kikade på allt pang pang på himlen. En helt okey evening som tog slut runt halv fem i morse! Trött som fasen nu alltså!

Nej, nu ska jag nog ställa mig i duschen! Jag har ju inte duschat sen förra året! Moahaha Gott nytt år och hoppas det fortsätter lika gött!