Good Morning Sunshine

   Update: 2010-05-31 @08:59:35    
Ska ha seminarium om sisådär en tre minuter! Redan inloggad men än är det tyst. I helgen har jag varit totalt okontaktbar därav även blogglös. Vi har nämligen varit i Uschen vilket är en stuga låååångt uppe i Dalarnas skogar där varken varmvatten och ännu mindre mottagning finns! Men kul var det!

Nej nu är det visst bara en minut kvar! Jag får återkomma...


Happy Birthday

   Update: 2010-05-27 @11:13:46    

Jag nämnde aldrig igår att vi även ska fira födelsedag idag! Det är ingen annan än mitt älskade hjärtegryn Jojje som fyller år! Han har redan fått börja morgonen med godis och snart rullar köttbullarna fram haha. Jag tror, dagen i ära, att han behöver ytterligare en presentation:

Jojje "Mojo Jojo" Eriksson är en Papihuahua. Alltså, hälften Papillon och hälften Chihuahua. Han är med andra ord den minsta i vår flock (till storleken). Mamma och pappa har och har haft Leonberger då min morbror med fru föder upp den rasen. Det var dock på tok för stort för min lilla lägenhet och bil. Det var vår första Leonberger Rocky som välkomnade min lilla plutt med öppna tassar när Jojo bara var en liten snorvalp på ca 1 kilo. Vart jag vill komma med denna historia är att Jojje är en stor hund i ett litet format, han tror nämligen att han är en Leonberger. Då Rocky nu befinner sig i landet där det regnar köttbullar så har mamma och pappa en annan "liten" skrutt hemma, Zorro. (Det är pappa som väljer machonamnen ;) Idag är det alltså Jojje som är den äldsta leonbergern i vår familj och han bossar med Zorro som har accepterat rollen som lillebror. Detta ser ganska roligt ut vill jag lova. Med denna lilla bakgrundshistoria så vill jag tillägna detta inlägg till min lilla(!) leonberger Jojje som idag fyller hela tre år! Happy Birthday ♥♥
Honk Honk

   Update: 2010-05-26 @23:50:50    
Här dras vi mellan åldrarna ungdom och pensionär. Det kanske är dags att inse att vi är något där emellan. Jag åkte till Gränkan efter mitt förra inlägg. Käkade hemma hos mamma, köpte färg till fönstren och kikade på tvkanaler jag ännu inte besitter. Sen kom Angelica på idén att vi skulle åka på tutbingo. Vi har varit iväg förr serni, flera gånger till och med. Det är kul när man vinner men ganska deadboring när man inte gör det! Jag vann! Den stora vinsten var 4000 men den var det någon annan lycklig sate som tog hem, jag är mycket nöjd över 300 kronor! Haha

Johanna och Angelica skjutsar förtillfället hem lillasyster Amanders som var så söt så hon stannade med Jojje när vi skulle utföra lite tantsport. När de återvänder ska vi kolla på en film var det tänkt. Lite sent för det kanske men jag har inget på skolschemat i morgon så jag kan ta mig en liten sovmorgon! Sen ska jag måla fönster! Nej nu tror jag bestämt att dom kommer. Ha en fortsatt trevlig kväll! Eller ja, godnatt kanske passar bättre!

Familjen Finnemang

   Update: 2010-05-26 @11:18:01    

Sitter här, ett seminarium senare, och känner mig ganska handfallen. Jag har saker att göra. Massvis med saker till och med men jag kan inte ta mig för någonting. Solen skiner. Det har visserligen bildats en del moln men den skiner till och från i alla fall. Den ena tentan är klar, rättad och godkänd vilket känns skönt. One down and one to go. Den ska jag börja med snarast men inte just nu. Just nu ska jag...ja just det, vart ska jag börja. Jag tror jag ska åka hem till mamma en sväng. Jag måste även köpa någon slags myrdödarfälla. Jag har husdjur förstår ni. Hela diskbänken full!

Igår besökte jag och Malin familjen Finnemang i Källbotten. Två söta töser och en vacker mamma som sällskap en eftermiddag/kväll är inte helt fel må ni tro. Vi käkade, dekorerade asfalt och hade det allmänt mysigt! Tack för det mina vänner♥

Nu ska jag nog ta och fånga den här dagen. Med våld är jag rädd. Annars blir jag nog sittandes här tills jag vissnar och dör. Ut i solen gott folk!


Bloggorka?

   Update: 2010-05-25 @11:41:47    
Nu tog jag en sån där lång pause igen! Jag kan nog inte kalla det bloggtorka dock, snarare datordespise eller kanske bloggorka?. Jag orkar helt enkelt inte slå på datorn efter timmar av tentaplugg! Men nu är den på igen, troligtvis för att jag sitter och pluggar. Seminarium imorgon, två stycken nästa vecka en tenta och sen...slut! Slut på den här kursen och slut på den här terminen. Jag ska minsann lägga på ett kol med den där tentan!

Helgen var halvkul. Lite avrige sådär. Jag gillar inte avrige, jag gillar storslaget vilket är ganska svårt att komma åt! Igår hade jag en trevlig dag ute i solen med gött sällskap av en hop med trevliga vänner! Alexander var här medan mamma Emmelie var på möte och vi hoppade studsmatta och lekte katter med Ebba. Korvgrillning på kvällskvisten och, kors i taket, så lade jag mig ganska tidigt. Nu ska jag plugga färdigt och sen ska jag ta mig en dusch. På eftermiddagen åker jag och Mallan till Källbotten och hälsar på min kära tremänning och hennes små töser! Det var på tok för längesen nu! Alexander får stå för avskedet!Lite gladare men det är knappt!

   Update: 2010-05-20 @10:44:42    
Ja jag ska sluta sura nu! Det är ju trots allt självförvållat, allt har jag skapat på egen hand. Trasigt hår, kuggad tenta, trasig mobil kan jag också tillägga då även den gett upp under natten! Men men livet går vidare I guess. Mattetentamen kommer att göras om i höst även om det hade varit skänt att bli av med skiten!

Har precis avslutat ett seminarie och nu ska jag skriva en skvätt innan Hanna och Ebba kommer. Idag ska den bli klar, den kommer bli klar idag. I morgon ska jag då inte sitta hemma och skriva på någon tenta för då ska jag gå och se på alla prinsar och prinsessor som ska på bal! Som sagt så kommer Bubblorna Bruset om en stund. Jag vet dock inte när då jag var tvungen att använda mig av nån sms-tjänst på nätet, eftersom telefonen gett upp, och gud vet om det kom fram? Mamma Hanna ska iväg och rida så Ebbson får stanna här med mig och mysa lite. Sen blir det plugg resten av dagen och ikväll åker jag till Linda för att passa nästa lilla gryn Alicia ♥ Sen tar jag helg! Hör ni det, HEEEEEELG! Puss och kram på er lyckliga själar därute!
Varning för gnäll och svordomar!

   Update: 2010-05-20 @00:11:22    

Nu är jag officiellt trött på allt! Min varmvattenberedare är trasig så diskberget står fortfarande orört! I morgon får jag helt enkelt koka vatten för att kunna diska. Idag blev jag plötsligt trött på att vara ful i håret. Jag samlade mod, åkte hem till Camilla och drog på mig slinghättan. Eftersom jag fortfarande är skitskraj sen sist så vågade jag inte vänta allt för länge innan jag sköljde ur slingmedlet. Och om vi säger såhär, jag tror inte färgen jag har på mitt hår just nu har ett namn. När slingorna ännu inte var ursköljda fick jag ett sms av min kära klasskamrat som berättade att vi fått svar på mattetentan. Jag, som redan var nervös för håret, loggade in på mailen och...icke godkänd. Ganska väntat eftersom jag aldrig känner att jag kan prestera när det kommer till matte! Kollade då tentaschemat och nästa tenta är 11 juni, på Madde studentdag! 

Innan dessa besked såg mitt liv ut så här: Jag lever med begränsningar då jag är en fattig, tjänstledig student som vet att det en dag kommer att vända och därför håller jag skenet uppe. Jag kommer att få en utbildning och i och med det förhoppningsvis jobb. Om det inte skulle bli så, ja då har jag ju faktiskt redan ett. Jag kommer någon gång att få jobba med det jag vill jobba med och det är en bra anledning till att jag ska stå ut i ett år till!

Just i denna stund känner jag så här: Jag lever som en fattig jävla kyrkråtta på grund av att jag studerar trots att jag tydligen är för dum i för att plugga när jag hårdpluggar matematik men ändå kuggar på tentan inte en, utan två gånger! Under tiden jag studerar så har jag en jävla heltidstjänst som skulle komma in handy just nu men som jag inte kan använda just för att jag  pluggar! Jag ser dessutom ut som en kratta i huvudet för att jag är dum nog för att fatta att mitt hår är dött, stendött! 

Nu ska jag fan gråta mig till sömns! Fast inte ens det lyckas jag väl med för jag har ju gått och blivit känslokall också! Oj just ja. Tentan jag ville ha färdig idag är INTE FÄRDIG! God Natt!


Finfrämmande

   Update: 2010-05-19 @18:06:18    
Nu har Camilla, Emmelie och grabbarna åkt hem. Dags att skriva vidare då!? Usch jag vill inte men det är väl ett måste. Den ska inte vara inlämnad förrän på fredag men jag tycker att det skulle vara skönt att få det överstökat! Morbror Jan Banan är här och kikar på min vattenberedargrej. Jag har nämligen inget varmvatten efter gårdagens strömavbrott? Jag har med andra ord inte heller kunnat diska mellan måltiderna nu så ni kan ju tänka er berget i diskhon! Ja, dags att ta tag i saker antar jag. Avslutar med en bild på busungarna...Ett snabbt hallå och ett snabbare hejdå!

   Update: 2010-05-19 @12:08:14    

Idag är himlen inte blå! Inte en på en fläck. Men men det kanske duger när man ska sitta inne och skriva klart en tentamen men jag ser gärna solen i alla fall! Förhoppningsvis bestämmer den sig för att kika fram senare under dagen! På eftermiddagen får jag nämligen fint besök av Camilla, Emmelie och alla fina grabbar. Jag borde ta fram kameran då! Jag tar fram kameran då!

Hemtenta var det ja. En ganska rolig hemtenta dock. Man får skriva den efter eget tycke vilket passar mig utmärkt. Jag tycker om att skriva. Men fackliga texter är ingenting jag någonsin ser fram emot. Man har någon ordkvävande press om att man måste se upp för talspråket och samtidigt kunna koppla det man skriver till relevant litteratur. Bland annat! Men den här tentan kräver inget sånt. Halleluja för det!

Med det sagt så fortsätter jag med mitt! Later...


Mo(ngo)bila internet!

   Update: 2010-05-19 @00:07:31    
Har lagt mig tillrätta i sängen. Mitt mobila interner fungerar lite sådär bra här inne. Knappt alls faktiskt! Jag avskyr det. Det var en ren fröjd att sitta hemma vid m och p på deras trådlösa! Enda gången det går någorlunda halvsnabbt är om jag sitter intryckt i hörnet ute i vardagsrummet och hur kul är det liksom?!

Det blev inget av med den där inlinesrundan. Kanske för att jag inte har några? Så det mest händelserika jag gjorde idag var ett tappert försök till en framåtvolt på studsmattan vilket resulterade i ett skrubbsår på armbågen. Ebba bubblan Bruset har varit här idag också och hon är minsann en höjdare på att hoppa studsmatta! Men säg något hon inte kan den ungen! Hon kommer att bli någonting stort en vacker dag...sanna mina ord!

Igår glömde jag berätta om ett samtal jag fick. Det var pappa J (Ebbas papi) som ringde efter att han hade släppt av E här. När hade kört en bit bort fick han nämligen stanna då han såg ett litet rådjurskid som inte kunde ta sig över diket! "Lika stor som en katt ungefär". Han fotade den lille som tack och lov fick hjälp av sin rådjursmadre som till slut vågade sig fram. Idag fick jag se bilden och det kan nog vara det sötaste jag sett på länge! Här nedan har ni det lilla livet ♥


Vakna med Grayson Chance

   Update: 2010-05-18 @08:54:26    

Han är överallt så ni kan ju inte missat honom! Om ni ändå skulle gjort det så se klippet nedan! Helt fantastiskt! Nu...seminarium!


Blöggish from K-B

   Update: 2010-05-17 @21:50:18    

Sitter hemma hos my parents. Ska sova här i natt var det tänkt eftersom jag har skola i morgon och inte kommer att ha någon ström hemma. Vb skulle stänga av den mellan nio och tolv av någon anledning som jag plötsligt inte minns.

Har precis skrivit klart ett reflektionsprotokoll om ett par böcker vi diskuterade i studiegruppen tidigare ikväll och nu ska jag förbereda lite papper och anteckningar inför morgondagens seminarium. I morgon ska jag, förutom att plugga, göra något händelserikt som jag tyvärr inte kan berätta om. Inte för att det är hemligt av någon spännande anledning utan för att jag inte ens själv vet vad det är än! Men nått ska jag fasen hitta på innan jag ruttnar och dör framför den här datorn! 

Nrä jag kom hit satte jag mig ner på altanen som ligger ut mot parkeringen och fick se två kids swisha förbi på inlines. Jag vill kunna åka inlines! Det kanske jag ska göra i morgon. Är det händelserikt nog tro? Om inte annat så kommer det nog att bli det för jag kan väl aldrig tro att jag skulle klara en sån sak helt utan skador. Jag kan ju inte ens klippa ner en häck utan att kapa en bit av fingret (en annan historia). Äh det är nog för svårt att åka inlines. Helst om man inte har några!
(Bild illustrerad och lånad av Sara N Bergman)


Har du fullt med pengar?

   Update: 2010-05-17 @17:29:33    

Har i skrivandets stund fint besök av ett litet gryn! Ebba sjunger vackert, det visste vi redan. Att texten inte är som den ska alla gånger är bara charmigt! Vi fick även höra Bää bää vita lamm, har du någon hull...Det är nästan alltid roligt!

   Update: 2010-05-17 @16:25:45    

Käka frukost, diska, plugga. Laga mat, diska, plugga. Livet är bra kul ibland! Att man inte ler oftare! Nej nu ska jag inte vara sån. Solen skiner ju emellan molnen iaf! Det finns så mycket annat jag skulle vilja göra istället för att plugga. Vad som helst faktiskt! hähä. Skoltrötthet har jag nämnt förut så jag kan lika gärna lämna ämnet nu. Det är ju lite what ever för er så nu lägger jag ner.

Balen närmar sig by the way! I år har jag dessutom någon att skåda! Lillasyster M och hennes André tar ju studenten i år! Madde tar ju studenten i Falun så för henne blev det ingen bal (Falustudenterna har sin bal dagen efter studenten!) men André ska ju gå så då får vi åka och kolla på han!

Usch vad längesen det var som jag tog studenten. -05! Känns som i förrgår...eller ja, inte känns det som om det var fem år sen i alla fall!

Eftermiddagskaffet är uppdrucket så nu ska jag fortsätta plugga i guess. Ska väl bara diska först ;)


Det var visst inte i förrgår!


Slöndag

   Update: 2010-05-16 @11:18:35    
Ännu en vecka är passerad och förbi! Här hemma är det minsann tyst som i graven fast jag har halva gården i folk. Mam och Pap i husvagnen och Angelica och Amanda här inne i huset. Ank ligger här i soffan bredvid och dregglar as we speak. Idag regnar det över Skeppis! Det gjorde det inte igår! Igår var en bra men sävlig dag! Det kan till och med vara så att det var det sävliga som gjorde den bra men jag vet inte..? Solen sken, vi grillade, vi byggde ihop hoppdon och drack iskalla drycker när skymningen föll. (Egentligen lite tidigare än så men det ska ju låta vackert också). Som om vi inte förstod det så hamnade vi i staden igår igen. Det var trevligt trots att jag spenderade långa stunder av kvällen med att fundera på vilka alla var? Jag har tre alternativ. 1.Ludvika har plötsligt blivit något slags "it-ställe" så folk reser flera mil för att festa här. 2.Brägårn har på nått vänster lyckats fått tillstånd att släppa in folk under arton år. 3.Folket i fråga var arton fyllda och jag borde inse min ålder och söka mig nya vägar! Så här i skrift ser nummer tre ganska lovande ut men jag tycker ändå inte att vi ska vara så säkra. Jag tror mer på alternativ ett!

Idag ska jag nog kolla på en film för ovanlighetens skull. I morgon börjar allvaret igen med föreläsning och träff med studiegruppen. Men nu är det inte långt kvar vänner. Några veckor kvar av den här terminen och efter sommaren endast ett år kvar av hela utbildningen! Hallefreakinluja!


Bump in the head

   Update: 2010-05-15 @13:22:41    
Kvällen igår var trevlig och idag har Angelica hjärnskakning...ish. Hon lyckades sopa omkull sig på dansgolvet så det smällde om det. Vakten lyckades väl naturligtvis se detta och skyndade sig fram. Jag, som var rädd att han skulle kasta ut henne, sa (snäll som jag är!!) att jag hade puttat henne och att allt var lugnt! Han köpte min historia och vände. Det var dock inte bara han som köpte det! Den överförfriskade Ankan trodde också på mig! Hon spenderade därför resten av kvällen med att gå runt och beklaga sig till folk. Hon bad varenda en att känna på hennes huvud och sen sa hon att jag hade knuffat henne!!! Vilken sopa! haha där får man för sin godhet. Jag skulle fan låtit vakten kastat ut henne!

Men annars var det trevligt! Dagen idag är dock ännu trevligare för nu skiner solen! Jag ska därför ta och duscha av mig gårdagens kroglukt för att sedan sätta mig ute och friteras! Tack och adjö
 

Valfri Rubrik

   Update: 2010-05-14 @11:38:54    
God förmiddag. Idag hade jag av någon anledning hoppats på sol men jag vet inte vad som flög i mig. Himlen är lika grå och tjock som en överviktig pensionär. Tröttsamt.

I kväll tänkte vi nog besöka staden och se vad den har att erbjuda. Sommarhaket har öppning med fina erbjudanden vilket även innebär att vårat vanliga ställe ger starka försök till att vara bättre. Då ska man alltså välja eller tänka smart eller ta det som det kommer. Jag röstar på det sistnämnda. Jag tycker inte om att planera. Planering är att suga ut det roliga ur nånting, ur allting.

I natt har jag varit i ett halvvaket/halvsovande..mer apatiskt tillstånd. Lillasyster A har sovit här och hon har tydligen gått och blivit Jackie Chan när hon sover. Mojo Jojo knölar oftast ner sig i fotändan på sängen och syns knappt bland allt vitt fluff och med Amandas karatesparkar till höger och vänster så kan ni räkna ut själva varför jag var nervös. Men vi vaknade och vi levde :) och A helt utan träningsvärk vilket är ganska förvånansvärt efter ett sådant aerobicspass! Nej, nu ska jag fixa i ordning lite frulle. Eller snarare brulle eftersom klockan är så mycket!


Run Forest run...

   Update: 2010-05-13 @22:33:01    

Idag har jag lyckats vilat mig till huvudvärk! Att ligga och glo på filmer hela dagen är tydligen inget att rekommendera. Den enda friska luft jag inhalerat idag har väl varit den jag fick mellan blossen och det är fan lika illa som det låter!

Just nu står Amanda och Angelica och kockar ihop nån form av nattkäk. Korv med bröd om jag ska vara precis. Sen ska vi ge oss in på film nummer fyra för dagen. I brist på ork så har vi inte tagit oss iväg för att införskaffa filmer av klass så vi har tagit vad vi haver helt enkelt. Livet är en schlager, Van Helsing, Wilderness och nu Forest Gump.

Ur högtalarna skrålar för tillfället soundtracket till Hairspray, the new version. Den filmen kanske skulle få bli nummer fem om en sån orkas med? It aint over until the fat lady sings och när dessutom John Travolta spelar the fat lady så kan det ju inte bli annat än bra! Nej, Forrest Gump var det!


Det regnar katter och hundar

   Update: 2010-05-13 @11:59:53    
Här skiner inte solen inte. It's raining cat's and dog's, vilket jag alltid tyckt är ett ganska konstigt uttryck, men det gör det i alla fall. Vi kom igång ganska sent med grillningen igår men det gjorde inte så mycket, maten var lika god ändå. Grymt god till och med! Senare på nattkröken öste det verkligen ner regn medan vi satt inne och pratade strunt och spelade gitarr. Vilken mysmongosommar det här kommer bli! Madre och Padre har campat på min parkering vilket även det har hög mysfaktor. Speciellt när pappa kommer in och gör kaffe och går med Mojo medan mamma kastar ihop lite frulle. Dem ska få stanna hela sommaren tror jag.

Eftersom det är söndag idag så ska jag snart tjocka ner mig i soffan och glo på en film. Jag skulle vilja se något nytt och storslaget! Något i stil med The Notebook, Twilight, Benjamin Button, Armageddon, Now and then  etc. etc. Det var en salig blandning bra filmer men det är inte en speciell genre jag är ute efter, det är känslan man får efter man sett filmen! Det är bara så synd att man ska få chansa sig igenom en massa filmer i jakt på denna känsla! Tips välkomnas med öppna filmälskararmar!Header?

   Update: 2010-05-12 @21:11:00    
Borde jag skaffa en ny header kanske? Har inte riktigt tid för det just nu känner jag...har inte ens varit inne på PS på evigheter. Men men det kommer vänner!

För tillfället ska vi äta lite kött fy faen! Pappa agerar grillkung just nu och Camilla är hans assistent, det är nog klart vilken minut som helst. Jag får önska alla en trevig lördag! (Det är lördag! Lillördag förstärkt med röd dag, alltså söndag, i morgon) God kväll

Luften smakar som en jordgubbspaj...

   Update: 2010-05-12 @11:40:23    
...En solig dag i maj. Men var tog solen vägen? Den var då här i morse! Men men jag lever på hoppet om att en halvtaskig vår resulterar i en stekhet sommar. Vi kan ju i alla fall hålla tummarna!

Igår åkte jag som sagt med Malin till Uppsala. Vi skjutsade dit hennes svägerska och åkte sedan hem igen. Eller ja, vi åkte en sväng mot Stockholm innan vi lyckades väda, med lite hjäp av Malins bror över telefonen, och sen åkte vi hem igen. Väl hemma hade jag besök av bästaste Bubblan och även av Johanna och Angelica som hade varit Jojjevakt. Vi käkade mat och gick sen ut i det halfina vädret och spelade lite fotboll.

Nej nu slutar jag nog skriva. Jag avskyr sånna här Idag har jag...- och igår gjorde jag... -inlägg! Jag återkommer när jag har huvudet på plats istället! Ha en trevlig dag lortjäntor!

Blog from bed

   Update: 2010-05-11 @01:41:35    
Om fyra timmar ska jag gå upp...om fyra timmar(!) och här ligger jag, vaken. Idag har vi byggt ett fotbollsmål av plank, gamla hyllor, spik, eltejp och rosa snöre! Mackgajvär-light! (Det var så svårstavat på engelska så jag tog det på svenska). Nu när jag delat med mig av denna viktiga information så ska jag sluta mina gröngrå! Hm...

Bye Bye Beautiful Bag

   Update: 2010-05-08 @14:43:27    

I morse vaknade jag av att telefonen ringde (No shit Sherlock) Det var lillasyster Madeléne, som vanligtvis sover till klockan två på lediga dagar, men som just denna lördag var uppe i god tid för att ringa till lilla mig som för en gångs INTE hade gått upp klockan åtta! Shwain på ren tyska...ish! Hon tjatade och gnatade om min väska som hon menade skulle följa med henne på studentkryssning i morgon! Ööö nej...men jo! Nog har hon fått lånat den nedrans (fina, vita) väskan i alla fall. Vad ska man säga...sån är jag. Snäll! Frågan är nu bara hur vit den kommer vara efter en tur och retur till stockholm bland andra sunkiga väskor i ett ruttet bussutrymme!

Kvällen igår urarartade sig sig ganska väl. Vi spelade en omgång Alias vilket kan vara, lite lätt överdrivet, Sveriges roligaste spel. Helst om man är oslagbar som jag. Vi fortsatte över vinden, bokstavligt talat, till grannen Herr Holle som hade en liten get together like old times. Mucho niceo (kan både tyska och spanska...who knew?). Stopet blev iaf vår slutdestination. Där träffade vi fler trevliga människor, jag fick en öl tippad över mitt knä/skrev vilket hade resulterat i major kissapåsiglikheter om jag inte burit svart. Bär svart people! När vi sedan blev ombedda att utrymma lokalen på grund av stängning så kom söta Jessica till vår räddning och jag tog mig för en gångs skull hem! Med blöta braller och en släng blåskatarr men ända hem!

Känns härligt att få skriva av sig på lite redigt talspråk efter en vecka av fackligt trams! Självvalt trams som förvisso är ganska intressant och som ger mig en utbildning men ändå! Nej, nu får det här vara over and done with! Bye Bye Now


Little Shit Talk (Lite skitsnack)

   Update: 2010-05-07 @20:04:10    
Nämen...?! Här sitter visst jag och bloggar på ett tangentbord, tillhörnade en rätt så seg datOr, så det smattrar under fingrarna på mig. Man måste fan ta i för kung och fosterkand för att det ska hända något! Jag är nämligen hemma hos Tinnituss. Jag och Ank hjälper henne och Anette att tapetsera. Eller ja, dem står för själva tapetserandet. Vi tog oss ett glas vin.

Vad gör man en kväll som denna då? Ja det var en direkt fråga för vi vet då inte. Jag har haft en folkskitdag idag. Inget har gått som det ska, huvudet har varit tungt och ingenting eller ingen gör saken bättre. Angelica sms:ar som det lilla smshomo hon är. Tina och Anette klaffsar upp tapeter och jag fann tid till ett blogginlägg.

Mmm det här kändes ju helt meningslöst. Jag vill åka nån annanstans! På tisdag åker jag till Uppsala med Mäll och possibly Anki. Fram och tillbaka bara. På tisdag åker jag till Uppsala med Mäll och possibly Anki och där tänker vi stanna. Ooo sådär kul skämt. Hejdå

OBS! FÖLJ DEN HÄR
LÄNKEN OCH GÅ MED I GRUPPEN INNE PÅ FEJJAN! MYCKET VIKTIGT! TACK! (Om det går åt pipsvängen med länken så heter gruppen:  1000 medlemmar och Angelica "Ankan" Söderlund ger sig ut på planen igen!)

Inte kul!!!

   Update: 2010-05-03 @15:17:56    
Sitter och pluggar...hör och häpna...Matematik! Hade världen varit mig rättvis (läs: hade jag varit ett matematiskt snille) så hade jag klarat tentan första gången och sluppti detta! Men men icke sa Nicke! Det värsta är nog ändå att jag måste göra om hela tentan! Jag klarade, kors i taket, allt utom problemlösningarna. Som jag skrivit tidigare så var det även mitt problemområde och därför också det jag pluggade på som fan! Men ädå...icke sa Nicke! Vad mer kan jag göra då liksom? Plugga lite till I guess. Vilket jag nu också gör. Omtentan är på onsdag och jag vill kräkas!

Denna dag kommer inte bestå så myket mer än matte! Lite störande eftersom jag även har andra saker att göra i pågående kurs. Men det är bara att bita i det sura äpplet och hoppas på det bästa. Gud ge mig sommar och sol och ledighet! Jag som ska få vara lite ledig i sommar. Både on my birthday, på midsommar och en vecka efter det som kommer innehålla en massa fred och kärlek! Det ska bli så himlarns roligt. Jag är dock lite nervös över sömnbristen jag kommer att lida av när vi kommer hem från dagarna i Borlänge. Min rädsla för folksmuts kommer hålla mig vaken! Jag behöver ett tält i hårdplats, betong eller pansar!..någon? Hur som helst, musiken klår smutsen med hästlängder! Att ha något att se fram emot är inte heller så dumt!


Long time no see

   Update: 2010-05-02 @14:08:19    

Now a days så händer märkliga saker. För det första så är det ju ganska ovanligt att jag bloggar...bara det liksom. Igår så fick jag även uppleva min första största "dageneftersjuka"! Bakfylla i folkmun men det tycker jag låter så allvarligt! :P Hur som helst...det var hemskt! Jag sov mer än vad jag gjort på hundra år. Det hjälpte dock för jag vaknade som en ny människa! Tack och lov för det med tanke på att jag och brudarna hade bjudit till grillfest i spöregnet och då kan man ju inte strosa runt och må som ett lass skit!

Idag har varit en lugn dag. Solen skiner men det blåser kallt. Ändå tvingade jag gänget att äta frukost ute! Ska det vara vår så ska det! Snart vankas det skräpmat på Skeppisvägen och sen ska jag, Ank, Camilla och grabbarna åka ut till Vallen och kika på fotboll. Nu ska jag nog iaf ta mig en dusch!