30 minuter!

   Update: 2009-12-31 @23:33:06    
Snart är 2010 här! Halleluja och gott nytt år på er alla! Puss och kram! Yours truely/ Jämpa


HAPPY NEW YEAR!

   Update: 2009-12-31 @13:35:59    

It's showtime! Sista dagen av 2009. I morgon börjar alla på ny kula. Man vill alltid vara lite bättre än året innan, lite smartare. Själv har jag varit både smart och bra så jag fortsätter väl som vanligt antar jag höhö nej men jag vet inte varför man ser just ett årsskifte som en chans till förändring? Jag tror nog inte på sånt. Jag tror att man gör kloka val när man är redo för dem och därför kan man inte bestämma sånt innan. 

Men men let's not get so serious en dag som denna. En överreklamerad dag som nyårsafton. En ursäkt till att dricka sig lika brak kalas som du var förra helgen fast i finare kläder! En kväll som tillåter dig att göra vad som faller dig in för i morgon är det ett nytt år och då börjar "ditt nya liv"! Haha jag tycker ändå att det är härligt! :D Nu ska jag fixa och trixa lite så jag kan leva upp till mina förväntningar! ;) Skål och gott nytt år!
 


Imorgon smäller det...

   Update: 2009-12-30 @16:01:59    

Japp i morgon är sista dagen på 2009! Än så länge är vi ett gäng som ska spendera nyårsaftonen i Angelicas pappas hus som vi har fått lånat. Mucho kind Robbelibobban! Vi är ju som vanligt ute i sista minuten så det är ju lite sent att skicka ut inbjudningar men vi får väl hoppas att djungeltelegrafen gör sitt! haha

Ikväll kommer även min kära Jonas hit från Sundsvall! :) Han ska vara med och fira med oss i morgon men kommer redan ikväll för lite kaffedrickande och smidande av planer!

Nu ska jag dra på lite musik och plocka undan lite här hemma så det blir nån ordning på torpet! Later...


NU FÅR DET VARA NOG!

   Update: 2009-12-29 @15:43:18    

Halva dagen igår och bitvis idag har jag varit övertygad om att jag har varit smittad av äcklig magsjuka. Jag är nämligen en av dem som bara blir sjuk en gång om året när vinterkräksjukan knackar på dörren! Förra året fick jag det dagen innan julafton och därför har jag nu befarat det värsta.

Än har jag inte kräkts och nu mår jag prima? Jag bestämmer mig därför för att jag inte tänker få magsjuka alls! Jag hoppar helt enkelt över den persen i år! Tack på förhand!


Just shake it of

   Update: 2009-12-29 @13:16:52    


TJO AND TJIM MY DAY IN RIM!

   Update: 2009-12-28 @23:17:53    
Idag åkte vi till Kupolen but I didn't find much, mest nödvändiga ting like smink and such.

Resan dit was a pain and I almost said stop, för jag started to feel like I was going to throw up

Vägarna var dessutom very bumpy and I was longing for beaches in Ibiza, det gick tack och lov över och sen fick jag till och med i mig half a pizza

Under resan hem I felt pretty good cause the illamående was gone and we listened to good old musik like "you give me something" med James Morrison

Men the resa hem went plötsligt to hell då vi fick stå i bilkö for two hours because of a smäll!

I really hope that ingen gjorde sig illa! This freakin' winter är fan inget att gilla!

Det är kallt som fan and to drive is a fear, nä tacka vet jag Ibiza all though I've never been there!

When I got home I started to må illa igen! I really really hope that it's gonna gå över sen

Det enda som rör sig in my head is the winterpukedisiase! Jag tror inte that I can take to både puke and freeze!

You only stay with me in the morning You only hold me when I sleep I was meant to tread the water Now I've gotten in too deep

Cause you give me something that makes me scared som aldrig förut, Äh det där sista var ju James Morrison I just needed a good slut!



It´s a nice day for...

   Update: 2009-12-28 @10:08:02    
spending money! Idag drar jag, Larsson, syrran och grabbarna till Borlänge för mellandagsrea! Jag misstänker dock att det är relativt urplockat eftersom ruschen redan pågått i några dagar men jag kanske kan hitta nått till nästa afton iaf.

Men vad ska då ske när det nya året firas in? Vi har i vanlig ordning ingen aning ännu. Jonas kommer iaf hem till Bärge och gör oss sällskap men vart ska man ta vägen? Vad ska ni göra?

Det ska bli skönt med ett nytt år! Ett år som innebär changes. Ändring av boende iaf vilket jag ser fram emot som attan. Jag ser även fram emot värme vilket jag hoppas att 2010 tänker bjussa på. En värmeböjla redan i mars tack!

Noninonino...

   Update: 2009-12-27 @12:59:35    
Jag kan ej med ord beskriva denna helg. Med det menar jag verkligen att det är omöjligt! Jag ser verkligen ut som ett spöke i skrivandets stund och det tänker jag dessutom fortsätta med! Detta korta och händelselösa inlägg är mitt lilla rop till världen att jag lever...men det är knappt! Jag antar att det är smällar man får ta när man aldrig kan förmå sig att vara som alla andra. Beställer dina bordskamrater vin till maten så gör den smarte likaså. Den osmarte tycker att vin är tråkigt (troligtvis för den lyckades hinna sopa i sig si så där en liter bara under the make-up session) och den beställer ist en redbullvodka...och då bestod aptitretaren innan käket av appleshots.  
Det är gudskelov bara en juldag om året! Over and frekishley Out

Mysigaste dagen på året!

   Update: 2009-12-24 @19:08:16    
Kikar in och säger hej emellan allt mys som pågår här hemma! Julmaten har ätits, klapparna öppnats och kaffet har druckits men än är inte julafton slut! Just nu sitter vi och tittar på tv och snart kommer lillasysters André en sväng. Sedan myser vi vidare och jag gissar på att maten kommer plockas fram sen igen. Det är ett himla massa ätande på julafton! Jag har även fått många fina julklappar och många fina julhälsningar i form av sms och telefonsamtal. Vilken underbar dag det här är...man kan ju inte vara annat än lycklig!

I morgon kommer Morfar och Britta på förmiddagen så då blir det fortsatt julfirande och sen på kvällen ska jag och brudarna in till stan för att äta och dricka gott!

Hoppas att ni alla har haft en lika fin julafton som jag och god fortsättning!

Lot's of love / Jämpa

God Jul mina vänner

   Update: 2009-12-24 @10:24:52    

Julaftonsmorgon och allt som hör därtill! Nu ska vi hugga in på gröten! Jag är ju egentligen ingen frukostmänniska men på julafton måste man ju äta gröt! Lillasyster Madde står nu och letar efter en träslev för hon påstår att man måste använda det när man ska sleva gröt på julafton!

Nu ska jag mysa vidare med min kära familia men jag kanske återkommer senare om tid finns. Fullspäckat schema idag...varje tradition tar sin tid haha

Hoppas ni får en fin Julafton!


Mr Santa Claus...

   Update: 2009-12-23 @20:25:29    

Rubriken till detta inlägg fick mig att fundera...
Om man säger Santa Claus på engelska så är ju Claus själva namnet men ibland säger dem ju även Saint Nicholas om jag inte minns helt fel. Det är ju typ Sankte Nicholas på ren svenska. Jag antar då att Santa är ett litet slangaktig Saint men Claus och Nicholas är ju helt två olika namn? Varför? I sverige säger vi ju Tomten...är Tom namnet då och vad betyder i så fall ten? Wierd!

Men iaf. på tal om Sankte Niklas, som jag precis bestämde mig för att kalla honom, (mycket mer passande svensk översättning) så ska jag nu tralla hem till mamma och pappa och bädda ner mig. Jag tänker spendera natten där.

Så att inte herr Niklas undrar vart fasen jag har tagit vägen när han kommer inatt!

 


Tack till Tescho...

   Update: 2009-12-23 @17:01:45    
Ja ni, så här fint har jag nog aldrig haft det inne på blöggish! Har varit ganska less på hela designbiten och innan har både stilmall och alla kodmallar varit i en enda röra. Av någon anledning, kan inte ens minnas hur eller var, så snubblade jag in på en hemsida som ägs och drivs av en sketans talented tjej. Hon är dessutom en pärla då hon gör, lottar ut och skänker bort fina och genomtänkta bloggdesigners.

Jag tog då tillfället i akt att slippa krångla och framförallt tänka på den grötiga blandningen av ändringar inne i mina mallar och tog hjälp av ovanstående ist. och se så fint jag har det! Och så juligt! :) Jag har gjort några små ändringar efter eget tycke och fler kommer det säkert bli men jag vill bara att alla ska observera att det INTE är jag som gjort den ursprungliga designen! 

Nu ska jag grejjimoja lite men jag återkommer senare!  

En pause och en lista...

   Update: 2009-12-22 @14:12:59    
Nämn något som gjorde dig glad igår: Att få träffa Hanna och Ebba


Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov  


Vad gjorde du för 15 min sedan: Slog in julklappar


Det sista du sa högt: Hejdå (till Malin som var i telefonen)


Det senaste någon sa till dig: Hejdå (chockartat va? haha)


Vad har du druckit idag: Vatten och kaffe


Vad var det senaste du åt: Pasta och tonfiskröra


Vad var det senaste du köpte: Cigg tyvärr


Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun


Vad är det för väder hos dig nu: Lugn och stilla vinter


Godaste glassmaken: ICA's tresmak - choklad, vanilj, apelsin! Sjukt god och då gillar jag inte ens glass


Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Icke!


Sover du tungt: Nope


Drömmer du mardrömmar: Då och då


Trivs du med ditt jobb: Absolutely


Favoritklädsel: leggins och någon form av softish överdel :)


Favoritlåt just nu: Foo Fighters - Wheels


Vad ser du om du tittar till höger: En trave böcker


Vad gör dig glad just nu: Att jag snart ska flytta


Vad ska du göra härnäst: Gå till tvättstugan


Höger eller vänsterhänt: Höger


Humör just nu: Trött och stressad


Favoritgodis: Allt som är surt


Kläder just nu: Mjukisbralls and hoodie


Sommarplaner: Jobba och sola och dricka goda drinkar där emellan :D


Hur många kuddar sover du med: Två 


Spelar du något instrument: Gitarr (hellre än väl)


Morgon eller nattmänniska: Både och, därav sömnbrist


Vad är viktigast för dig: alla andra


Är du kittlig: Inte ett dugg faktiskt


Snarkar du: Jag tror inte det


Stjärntecken: Kräfta


Äckligaste insekten: Festing!


Längtar du mest efter just nu: stunden då jag skriver den sista raden på tentan!

Da´n före da´n före doppareda´n...

   Update: 2009-12-22 @09:44:26    
Det liiiider mot jul...och nog lider man! Av stress! Idag ska jag tvätta, städa, slå in julklappar och framför allt skriva! Idag är dagen då allt ska hända mina vänner! Jag är dessutom motiverad. Den ni!

Jag har dessutom lyckats kommit in i någon form av julstämmning så idag tänker jag även släpa upp julgranen fast jag planerade att låta den spendera julen, naken, i källaren! Men man hör ju själv att det går ju bara inte för sig!

Dags att sätta igång då om jag ska hinna med allt!

Godnattångest...

   Update: 2009-12-21 @23:49:03    
Jag kan inte sova. Jag tycker inte ens om att sova, iaf inte att gå och lägga mig! Jag har ett problem som har hängt med ganska länge nu och det är själva insomningsbiten. Det tar seriöst timmar för mig att somna. Denna ångets börjar krypa på redan vid tidig kväll pga att jag vet att det börjar närma sig läggdags. Det största problemet är nog ändå att jag inte tycker om att sova på morgonen heller. Hade jag gjort det hade jag gärna varit vaken hela nätterna. Jag kanske sover i genomsnitt fem timmar varje natt vilket, enligt detta åttatimmarstjat, är för lite. Det spelar dessutom ingen roll om jag släpar mig upp gristidigt! Jag är ÄNDÅ inte trött på kvällen/natten! What to do?! Inget hjälper! Jag har för få får i hagen skulle man kunna säga! (sju sjösjuka sjömän)
 
Nu får ni ursäkta, ska krypa ner under täcket för ett par timmars stirrande ut i tomma intet! Jag kan heller inte blunda när jag inte är trött då detta smärtar under ögonlocken. Jag insåg plötsligt varför jag har så grymt bra mörkerseende! Slutsats; övning ger färdighet!



Varning för pissigt inlägg...

   Update: 2009-12-21 @19:46:02    
Man skulle kunna tro att det är den här kalla tiden på året som den här blöggen borde uppdateras ofta och väl men så är tydligen icke fallet! Jag, som avskyr att frysa, har spenderat en hel del tid utomhus faktiskt. Igår var jag, Ank och C uppe på fotbollsplanen och spelade fotboll i djupsnön och i fredags härjade vi i snön med grabbarna. Och hör och häpnas...I'm alive!

Idag hade jag en liten träff med min handledare om fördjupningsarbetet. Jag skickade in det jag hade skrivit förra veckan och idag förväntade jag mig det värsta! Hon tyckte dock att det hon läst var helt i sin ordning så nu behöver jag bara skriva klart, skicka in och hoppas på det bästa! Om allt går som planerat så blir jag klar i morgon och i bästa fall kan jag då ta mig ett litet jullov!


Men fy satan vilket trök! Livet är tyvärr inte festligare än så för tillfället. Får helt enkelt återkomma!



 

Musikhjälpen...

   Update: 2009-12-19 @13:19:19    

Mmm svårgissat kanske höhö...Sitter hemma hos mams och paps och är hundvakt medan dem shoppar inför jul! Jag och dogsen har lite myspys...eller mest jag kanske! Zorro liger ute den galningen! Men men, klarar sig björnar så klarar sig nog den lurven också!

På tv står musikhjälpen och går. Klockrent program! Dessutom är ju en av programledarna ingen annan än Jason "Timbuktu" Diakité som för den delen borde fundera på en karriär som radiopratare tycker jag!

Nu ska jag nog önska en låt och på samma gång save some children! Gör det ni med här↓

Musikhjälpen 2009


Ge mig styrka...

   Update: 2009-12-16 @20:04:49    
Jag är så otroligt inte sugen på att skriva på den tröttsamma fördjupningsuppgiften så jag skulle vilja kräkas! Men vill man ha jullov så är det väl bara att bita ihop antar jag!

Fick ett sms av bäste Anna Banan i morse där hon frågade om hon skulle ta med min julklapp hem från jobbet. Tänka sig att man får prelle fast man inte är där och jobbar va! Den här kommunen är inte snål inte höhö 

Dan före dopparedan (vilket jävla namn) om en vecka. Usch vad fort det har gått. Hoppas 2010 går lika fort. Då blir det sommar snart! Hemma hos Erikssonspäronen är julafton den myspysigaste dagen på året och det är lätt pappa Kurre som håller fast vid traditionerna! God mat, kalle anka och julklappar! Kalle är det viktigaste! Ni förstår, när papsen var en liten gräbb var Kalle Anka det enda tecknade som visades på tv...en gång om året! (en liten historia vi får höra varje år) Very important med andra ord. Då ska alla i la familia sitta trängda i soffan och titta. Vare sig man vill eller inte! Men jag vill då. Traditioner är till för att hållas! :) synd att gullWeise inte är med längre bara. Det är också en sak vi kommer få se om en vecka. När pappa sätter händerna i soffbordet och säger "var fan är Arne Weise" Svensson Svensson är ju också tradition haha

 Pappa är lite lik Allan Svensson när man tänker efter haha


Rubriklöst inlägg...

   Update: 2009-12-15 @15:22:45    
Har, med enorm smärta, slagit ner bakdelen i soffan i ett par minuter innan det bär av igen. Ska snart hem till Linda som ville bjuda på lite mat! Det är så härligt när vi bor nära varandra allihopa. Då kan vi springa emellan husen i veckorna och göra varandra sällskap haha. Linda skulle ner i källaren sen och rota fram lite grejjer så då ska jag mysa gärnet med lilla Alicia! Linda kallar det hjälp, jag kallar det den bästa stunden på dagen ♥

Dagens träningspass var jobbigare än i går på ett vis men även lättare på ett annat. Igår käkade jag lunch alldeles innan och vart därför övertygad om att jag skulle spy upp ett kokt ägg ute i skogen! Idag hade jag sån träningsvärk efter igår så jag kunde ju knappt ta mig upp från golvet! Jag och Camilla sprang en vända som uppvärmning, pulsandes i tre dm snö! Sen fortsatte vi hemma hos henne. Angelica, som vägrade gå ut pga hennes elakartade hypokondri, skulle göra hela passet inne men låg istället i soffan och skrattade medan jag låg och halvgrinade på golvet och Camilla stog och skrek åt mig som en liten minihitler! Sen böt jag och Larssonskan plats när det var hennes tur att lida och latankan fortsatte med sitt fnittrande i ryggläge! I morgon ska hon därför få känna på riktig smärta! ´


Det vräker...

   Update: 2009-12-15 @11:26:56    
Sitter hemma hos mor och far Eriksson och agerar hundvakt. Madre har dragit till kuppoli med Tina för att inhandla juklappar. Satan i gatan vad det snöar! Vidrigt om man frågar mig men jag antar att det glädjer många människor...och framförallt många barn! Dem är värda snö men vore det inte toppen om det bara snöade över lekparken?! Det vore grejjer det!

Idag har jag sån smärtsam träningsvärk så att det är sjukt. Jag är van att gå och gå och gå men absolut inte att träna muskler! Jag trodde ju knappt att jag hade några. Men det har jag tydligen och nu gör dem ont! Ännu värre blir det väl snart är jag rädd. Dags för träningspass nr 2 om en dryg halvtimme. Vi får väl se om jag överlever.

It's alive..!

   Update: 2009-12-13 @22:15:15    

Slö i fredags, fest i lördags, död på söndag! Vilken helylleweekend! Jag och drunkan var bjudna hem till Robin och Ida på lite festligheter. Trevligt som attan att träffa människor man inte ser var dag och till och med utgången var trevlig för en gångs skull!

Idag har jag hunnit med en hel del besök. Camilla, Hanna och Linda med familjer vilket innebär att jag fått träffa i princip alla mina barn idag. Bilresan hem från Ludvika var en näradödenupplevelse vill jag lova. Spolarvätskan tog tvärslut och jag har i och med detta kört bil i blindo! Jävligt skickligt skulle man kunna säga med även lite halvscary. Det sistnämnda överväger nog är jag rädd...eller, jag var rädd. Men här sitter jag nu, fullt levande och ska snart kila över till fru Larsson en vända.

Veckan kommer bestå av ett ihärdigt knapprande på tangentbordet. Om allt går som det ska så ska tentahelvetet vara over and done with till veckans slut!




Pysseldag och Luciatåg...

   Update: 2009-12-11 @13:54:25    

Klev precis innanför dörren efter en riktigt mysig dag hos mina ettor. Vi startade dagen med att pyssla och sedan fick vi gå till gympasalen för att titta på Parkskolans fina luciatåg som kom och sjöng för oss. Efter lunch blev det ännu mer pyssel och tipspromenad. Gick in till alla ettor i deras olika klassrum och sa god jul och kramades gärnet innan de slutade.  Så nu ska jag alltså vara hemma och gud vet när jag ska få praktisera igen. Snart hoppas jag!

Nu ska min dyrbara tid endast gå åt till att skriva, skriva, skriva! Jag tror till och med att jag ska gå in för att bli klar nästa vecka! Jag arbetar bäst under press!


Hej tomtegubbar...

   Update: 2009-12-11 @07:33:36    
Good Morning Sunshine! (det var ju kanske att ta i) Sitter och väntar på att klockan ska bli lite mer så att jag kan åka ut till skolan där det idag vankas Lucia. Nu är det nog dessutom den allra sista gången jag kommer åka dit i år så känslan är aningen bittersweet. Men men nog blir det en mysig sista vända iaf!

Jag har gjort i ordning en liten julklapp till personalen som jag ska ta med och det är dem mer än värda efter all hjälp dem gett mig hittills!

Jag misstänker att den här fredagen kommer bli hyvens! Julmys med barnen på morgonen och en hejdundrans Idolfinal på kvällen. Kan nog inte bli bättre!


The notebook...

   Update: 2009-12-10 @22:49:35    

Jag vet att klockan är rätt mycket! Men det skiter jag i rent ut sagt för vi ska kolla på film, och inte vilken film som helst vi ska se på THE MOVIE! Nämligen The Notebook! Malin berättade här för en stund sen att hon inte hade sett den och det går då verkligen inte för sig! Har man inte sett den så måste den ses! Jag kan se den om och om och om och om igen! Jag får helt enkelt vara lite tired i morrn! Det är Ryan Gosling värd! 

 


Gleeeeeeeeeeee...

   Update: 2009-12-10 @20:26:19    

Lanet har än en gång gått av stapeln här hemma på K-B. Efter att jag hämtat Ebba så åkte vi som sagt och busade i Källbotten vilket var lika trevligt som vanligt. Lämnade av Ebba i Skeppmora för en stund sen och nu har jag och Malin slagit ner rumporna vid mitt köksbord men våra nyllen framför varsin dataskärm.

I morgon bär det av mot skolan. Jag hade ju min sista praktikdag förra veckna men i morgon ska barnen fira Lucia så då måste jag dit och mysa!

Nu ska jag plocka undan lite här hemma så jag kan sätta mig i lugn och ro framför tv:n klockan nio. För ni missar väl inte Glee?!



[lånad och länkad]


Muscles and Boobs...

   Update: 2009-12-10 @12:05:21    

God förmiddag! Sitter vid köksbordet med en handduk virad runt skallen och kände att jag hade en liten stund över för ett inlägg. Klockan två ska jag hämta Bubbles på dagis och sen åker vi som sagt hem till Linda, Daniel och barnen en svängish.

Sist vi var där och hälsade på (alltså gången före igår) så frågade Danne mig om jag kunde grejja lite i PS åt honom. Jag tog sedan en bild på hans huvud. Innan vi skulle dit igår så knåpade jag ihop Daniels önskan samt en åt frugan också. Skrev ut, satte in i en ram och tog med som en liten present åt de nyblivna tvåbarnsföräldrarna.

Nu ska jag lägga på ett kol. Fick ett sms nyss om att jag har ett paket att hämta och tänkte hinna med det innan jag drar mot stan...till dem här två tokarna↓


Hemma igen...

   Update: 2009-12-10 @00:12:19    
Är nu hemma efter en trevlig eftermiddag/kväll i Källbotten hos familjen Renbro/Angelin. Cornelia var en mycket stolt storasyster och Celine var söt som socker. Så himla vackra barn! När Collan hade lagt sig spelade vi lite spel. Idol! Skitkul!

I morgon bär det faktiskt av till Källbotten igen. Jag ska först hämta Ebba på dagis och sen åker vi dit och busar lite. Nedan följer några bilder från kvällen...

Talk to ya'll tomorrow!












Nu drar vi...

   Update: 2009-12-09 @16:05:39    
Tog en pause i pluggandet och gjorde mig en ny design! Jag var aldrig särskillt förtjust i den där mörka, jag behöver ljus i tillvaron! Får man ha en galenbild i headern? Eller måste det vara en "jagärseriössomattanbild"? Jag är ju inte sån liksom haha

Nu drar vi mot Källbotten! Inte en sekund för tidigt! 

Tentaplugg...

   Update: 2009-12-09 @13:07:23    

Här sitter vi, i ett berg av böcker och annat skojjigt material. Jag har ju faktiskt lyckats kladda ner lite text iaf men jag måste ju erkänna att jag INTE är på humör för det här. För övrigt så har jag trevligare än jag någonsin haft under en "skoldag" ...man skulle kunna kalla det ett litet lan, det ser så ut åtminstone haha Angelica sitter ju även här vid sin dator, hon sitter dock och spelar spel! Ingen nytta där inte!







Onsdasmys...

   Update: 2009-12-09 @10:40:35    
Sitter här och tuggar på en smörgås. Frukost har aldrg varit min grej men brunch är ju okej :) Dagen idag kommer bestå ev en massa skoj vilket inte händer allt för ofta now a days. Snart kommer Malin och vi ska starta förmiddagen med att plugga! Kanske inte låter så tokroligt men det ska det faktiskt bli. Det är ju alltid roligare med finnemang sällis när man ska göra nödvändigheter!

På eftermiddagen beger vi oss till Källbotten för att mysa vidare hemma hos Linda, Daniel, Cornelia och lilla lilla lillasyster Celine som jag ännu inte beskådat.

Nu ska jag plocka fram lite böcker och annat fördjupningsarbetesrelaterat.


Hoppas ni får en trevlig dag! Det ska jag ha!

God Tisdag...

   Update: 2009-12-08 @13:22:38    
Sitter hemma hos mamsen och väntar på bryggaren. Har rensat lite i köket på förmiddagen och har tagit hit lite stuff som var hennes. Det var en hel del som på något knepigt vis har traskat hem till mig hähä

I natt kunde jag verkligen inte sova! När klockan var runt tre höll jag på att bli tokig av att stirra i väggen så då förflyttade jag mig till tv:n i hopp om att bli trött i ögonen. Hm trött my ass! När klockan var halv fem(!) hasade jag mig in till sängen igen och glodde vidare på tapeten. Måste ha somnat strax därefter men klockan var ju mitt på morgonen! Galenskap!

Nu ska jag dricka kaffe!


Ett sista kik-in...

   Update: 2009-12-08 @00:03:48    
Nu ska jag snart gå och lägga mig! Mc Jesus vad jag har varit kreativ idag! Jag har nämligen packat ner det mesta...allt utom köket och inredningen skulle man kunna säga! Allt för att göra det enklare för mig när det bär av!

Morgondagen kommer att spenderas på samma vis skulle jag tro. Ska även försöka ta tag i några sidors skrivande på mitt fördjupningsarbete så det blir klart nån gång i år! Bokstavligt talat!

Johanna och Angelica drog iväg och hyrde film på kvällskvisten och som alltid när Johanna står vid filmhyllan så blev det en rysare. Jag är rätt less på den genren men den var helt okej faktiskt. Men jag hade hellre sett en storslagen drama eller en loveable romcom! Men men följer man inte med och fightas för sin sak så får man väl skylla sig själv I guess!? Filmen hette Mirrors.

 Se den vettja...om du törs hehe












































[lånad och länkad]

Här går det undan...

   Update: 2009-12-07 @17:03:07    
Tro't eller ej men jag har faktiskt börjat packa! Har gett mig in på saker som jag vet att jag inte kommer använda fram till flytt, typ som skor och kläder, och det är ju en hel del må ni tro! Man har inte en bråkdels aning om hur mycket saker man samlat på sig efter år på samma ställe! Det är nästan så jag skäms haha...skor tillexempel. Samlade ihop och radade upp dem i vardagsrummet. Sommarskor, pumps och vissa stövlar. Sånt som jag med säkerhet inte kommer att använda på ett tag.



Mmm och nu har jag gått in på kläderna! Jag kan ju för fasen inte packa "normalt" om jag ska åka bort över en helg! Nu ska jag alltså avgöra vad jag kan tänkas komma att använda på ett par månader. Svårt!

Söndag = vilodag...

   Update: 2009-12-07 @12:25:29    
Det blev en liten bloggpause igår, eller...hela dagen var en enda lång pause i vardagen kan man väl säga. Vi spenderade söndagen som en söndag ska spenderas. Först adventsfrukost hemma hos Camilla. Film och onyttigheter hemma hos mig och pizza och ännu mer film på kvällen. En söndag av klass helt enkelt!

Lördagens julfest var finnemang. Jag skjusade först dit mamma och åkte sedan hem för att göra mig i ordning och invänta papsen som varit iväg på jobb. När vi sen kom dit var julfirandet i full gång och Johanna och Ankers, som stod för gitarrplinkandet hande redan börjat plinka. Vi hann i tid till det fina luciatåget iaf...de gjorde sin entré tätt efter våran. Och vilket luciatåg sen! Haha man skrattar gott på fester som dessa må ni tro.
Camilla kom dit och joinade vår VIP-section efter en stund och kvällen var, i det stora hela, toktrevlig!

Nu ska jag snart packa bilen full med glas- och pantflaskor och bege mig på nödvändigt uppdrag! Ett uppdrag som kan vara det värsta jag vet vilket kanske är anledningen till att jag nu har tonvis av båda sorter!

 En halvkass mobilbild på ett finfint luciatåg↓

Hurry hurry...

   Update: 2009-12-05 @16:42:33    

Det blir julfest ikväll! Har funderat länge och väl och kom fram till att jag nog behöver göra nått skoj bland alla måsten! Detta innebär också att jag bara har ett par timmar att göra mig färdig på! Dax att sätta igång då!

Hoppas ni får en trevlig kväll!


Bök, stök och idol...

   Update: 2009-12-05 @13:54:27    
Har varit nere i källaren hela förmiddagen! Fy f*n vilken härva. Men nu är den så gott som löst. Har inte riktigt bestämt mig hur kvällen ska se ut. Julfest hos Tina eller göra nytta på hemmaplan? Borde kanske komma på det snart dock. Jag tror mitt partysug dog med sommaren.

Nu ska jag iaf hoppa in i en dusch och sen dra och hämta lillasyster för att åka och käka lite. Sen får vi väl se vad som händer.

Idol igår var klockrent! Erik är fullkomligt fantastisk och de andra två låg inte långt därefter. Jag tror nog att jag tycker att det var rätt person som fick lämna. Tove var grym igår men de andra var helt enkelt bättre. Men om Tove skulle dra hem någon titel så skulle det vara "Bäst klädd i idol 2009"! Rakt igenom!
Vilken final det kommer bli för den delen. Calle och Erik! Bästa hittills i idolhistoria skulle jag tro. Erik gjorde nog det bästa idoluppträdandet jag sett igår med Run for the hills. Kan nog inte minnas att jag någonsin sett något liknande under alla år av svenska idol!






 


Alla bilder lånade från google

Sävlig fredag...

   Update: 2009-12-04 @18:13:43    

Kom hem till mamma nu och fick se att på hennes dator så syns bara den vänstra sidmenyn. Man såg liksom spår av den andra i inläggen så då bestämde jag mig för att ta bort den helt. Det är det som kan vara det enda negativa med designandet, att det är så otroligt frustrerande när man lyckats blivit nöjd och så ser den fucked up ut i andra webbläsare. Det finns ju visserligen sidor där man kan kolla sin blogg/hemsida och hur den ser ut i exempelvis firefox eller en tidigare version av explorer och det har jag också gjort tidigare men nu orkar jag fasen inte.
Om något någongång ser misstänkt skevt ut så får ni gärna lämna en kommentar!

Den här dagen har varit behövligt lugn för min del. Trots det behövliga så kan jag inte hålla myrorna i brallan i schack utan jag blir rastlös och får nästan dåligt samvete då jag säkert kunnat gjort något mer nödvändigt! Jag har dessutom fått huvudvärk på köpet!

Jag känner att jag är i klagodagar nu. Jag som avskyr folk som gnäller! Dags att lägga ner!

Happy thoughts, happy thoughts!


short and crisply...

   Update: 2009-12-04 @12:44:25    

Har precis haft seminarium om dispositionen till uppsatsen som ska skrivas. Jag var så sjukligt trött och trodde jag skulle somna efter en stund men lyckades hålla ögonen och framförallt öronen öppna. Nu blir det en hel del skrivande framöver må ni tro. Det skulle vara så skönt att vara klar innan jul fast sista inlämningsdagen är fjärde januari. Lite jullov skulle ju faktiskt inte skada.

Äh det får bli ett kort inlägg for now...Later


Alla mina barn...

   Update: 2009-12-03 @20:34:51    
Tänk, jag är nästan den enda i vårt gamla crew som inte har egna barn. Jag säger egna för jag anser nämligen att alla dessa barn är mina barn serni och idag har jag fått träffa nästan allihopa samtidigt. :) Jag, Camilla, Hanna och Linda har nämligen myst hemma hos C och hela barnaskaran var med förstås. I storleksordning; Nikola, Aleks, Ebba och lilla Alicia ♥ Åh ni vackra små liv!..observera Nikos och Ebbas svar på ett megaflin haha








Söta rara...

   Update: 2009-12-03 @14:34:25    
Maria! Nu innan jag skulle åka hem kom min handledare fram till mig, gav mig en kram och en presentpåse?! Söta rara Maria har gått och köpt en julklapp...till mig! Med presenten följde även ett fint julkort där hon skrivit och tackat för den här terminen. Det är ju för farao jag som ska tacka! Tack Maria, tack till skolans elever och övrig personal och tack till Högskolan Dalarna för att ni placerade mig där! Tack, Bock och Brynja! 

Jag insåg idag att jag inte kan lämna de små liven än, trots att den här perioden är över, så jag ska dit en sväng nästa vecka också...och lussa! 

Två jättefina, juliga geléljus fanns i Jennys första klapp...




Too early to function...

   Update: 2009-12-03 @06:40:53    

Nu är jag pigg! Endast tack vara duschen som dessutom var en pina att kliva ut ur. Den som inte vaknar när den möter en sådan kyla..! Mojo bryr sig inte ett dugg om den gälla alarmsignalen utan ligger kvar i godan ro och snusar och sover och jag är minst sagt avundsjuk.


Bedtime story...

   Update: 2009-12-02 @22:44:59    

This is a bedtime story
it's short but so genuinely true.
Close your eyes and count some sheep
I bet you've already fallen asleep before reaching twentytwo.
Cause sheep doesn't lie and sheep are not fake
and it's the people who are that'll keep you awake




lånad och länkad


Kylan biter och hårt dessutom!

   Update: 2009-12-02 @20:01:39    
Idag har jag varit helt slut i huvudet. Psykiskt förstörd närst intill! Ingenting har gått som det ska och mina planer går gång på gång i stöpet. Jag har en stubin som är kortare än en tändsticka och idag när låset hade frusit på bilen så hade jag kunnat slagit näven genom rutan av ilska!

Idag har jag iaf varit i Skeppmora. Där fick jag även träffa Bubblorna Bruset vilket alltid värmer. Barnen på skolan skänker också glädje och nu har jag bara en dag kvar av min praktik vilket INTE är positivt! Idag hade vi musik och sjöng jullåtar. Då känner man julstämningen! Här hemma är det ju som sagt inte mycket av den varan. I ärligehetens namn vet jag inte om flytten egentligen har så mycket med det att göra, jag är inte på pynthumör! Snarare på vippen att drivas till vansinne känns det som. Tänk att man inte kan få ha lite hjärnkapacitet över till att glädjas åt sitt eget när man för en gångs skull har något att glädjas över. Tack!


 Några tomtar fick minsann följa med upp ur källaren iaf.







Nissen på den sista bilden måste nog vara min favorit! Han har även en brorsa som klamrar sig fast på ljusstaken i fönstret bredvid!

Michael Jackson Medley...

   Update: 2009-12-02 @00:04:07    
Jag skulle kunna "youtubea" mig igenom en hel livstid! Fast det hinner jag ju tyvärr inte! Nu måste jag verkligen sova! Men här har ni iaf ett av mina favoritklipp som avslut på dagen! Godnatt♥


Time for some coffee and gingerbread...

   Update: 2009-12-01 @18:48:17    
Eftersom mina planer att återställa förrådet till det normala gick i stöpet så fick det bli plugg ist. Hade visserligen tänkt plugga idag iaf, dock senare, och nu är jag snart klar...för idag alltså! :p

Var nyss ut i köket och gjorde mig lite kaffe. Jag tog även kort på eländet och förklaringen till varför kommer här; Jag tänkte nämligen berätta att jag hade snott en...men jag insåg då att jag inte har en aning om vad grejjimojjen heter?! Tjaa, en sån där "pressakaffetneråtkanna" och det var min bästa stöld på länge för kaffet blir toksmarrigt i en...den här↓




Hemma men på språng...

   Update: 2009-12-01 @15:59:49    
Kom hem för en stund sen men är nu på väg att bege mig igen. Jag tänkte åka till Granis och hämta kartonger för att sedan ge mig på det förbaskade förrådet! Det skulle vara så skönt om det var odning där nere så det bara är att lasta och dra sen! Det skulle ju även ge mig en möjlighet att kunna ställa ner fler saker för som det är nu så finns det då inte en chans på jorden!

Johanna och Angelica har klickat hem varsin ukulele och sitter nu i mitt kök och slår och plinkar. De ska få göra en liten uppvisning nån gång så ni får höra deras lilla orkester. Men vi låter nog könorna öva ett tag till först hehe

Nu ska jag dra innan papsen kommer hem och beslagtar sin bil. Nu vill jag att goffen ska go running. Only a phonecall away och det måste ske innan jag flyttar iaf. Jag kan ju inte bo i Skeppis utan bil!

Två strängar och en dryg halvmeters skillnad bara...




Update: Det blev inga kartonger! Bilen var redan beslagtagen! Helvete Lars-Olof..!

Over and Out 

Hemma på lurre...

   Update: 2009-12-01 @12:02:40    
Eftersom jag tog bilen i morse så sket jag i att ta med mig lunch och åkte hem och käkade ist. Jävlar vad  kallt det är nu. Inte kul! Jag fick stå och elda på låset i morse för att ens få upp bildörren. Jag hatar kyla! Folk snackar om mörkerdepression men det har då inte jag. Köldderession däremot!

Jaja, värre kommer det ju bli så det är väl bara att bita ihop. Svårt bara när man hackar tänder tjugofyrasju!

Positiv som aldrig förr. Kom tillbaka i Juni så ska ni få se på happy as a hippo!

Nu ska jag åka och vara rastvakt :) det tycker jag då om trots att det är utomhus. Barnskratt värmer!

Later folks...


[lånad och länkad]


God morgon första december...

   Update: 2009-12-01 @07:59:19    
Sitter och fördriver lite tid innan jag måste bege mig mot skolan. Jag fick lite tid till övers kors i taket men jag hade egentligen planerat att gå idag och gick därför upp snäppet tidigare. Fick dock ändra mina planer när mamma ringde och berättade att gångbanan hade förvandlats till skridskobana nu när hon gick hem från jobbet och jag har inte riktigt tid till att bryta några armar eller ben just nu vilket vore ganska typiskt mig faktiskt. peppar peppar!

Ny månad idag vilket måste betyda första avsnittet av julkalendern. Måste nog titta ikväll då vad de har hitttat på i år. Julkalendern är fan en viktig del av julen och de senaste åren har det bara varit skit. Förra året är inte ens värt att nämnas! Tacka vet jag 90-talet höhö...Trolltider, Pettson och Sunes Jul! Det var grejjer det!

Nej nu är nog tiden fördriven! Ha en fin dag!